Uneix-te! Associa't al sindicat.

Encara que no siguis infermera, formes part del col·lectiu de professionals del sistema de salut i Infermeres de Catalunya treballem per millorar les condicions laborals de totes les treballadores si treballadors.

Si ets TCAI, TES, tècnic de greu mig o superior, et convidem que t'uneixis i formis part d'un sindicat autònom, lluitador i modern. Sense dependències ni lligams.

La inscripció com a associada es fa on-line i trigaràs 1 minut!

Gaudeix dels avantatges ja mateix

Som un sindicat modern i sense papers. El tràmit d'alta es realitza en línia i en 1 minut et converteixes en associada simpatitzant d'Infermeres de Catalunya. Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat.

 

agsdix-fas fa-hands-helping

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També presencialment.

agsdix-fas fa-graduation-cap

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

agsdix-fas fa-users

Assessorament sindical

Tindràs assessorament per tal que puguis crear la teva secció sindical d'Infermeres de Catalunya amb el suport del nostre gabinet jurídic.

agsdix-fas fa-hand-holding-heart

Club Infermeres

Un lloc web exclusiu per les afiliades, pensat per a tu i la teva família on trobaràs centenars de descomptes i ofertes en compres i viatges.

agsdix-fas fa-mobile-alt

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb l'app.

agsdix-fas fa-fingerprint

Certificat digital ID.ICat

Podràs sol·licitar el teu certificat digital ID.Cat gratis per a totes les teves gestions telemàtiques i la signatura de documents digitals.

Millor juntes!  50% dte!

Perquè les coses bones sempre son millors quan es comparteixen!

Associa't a Infermeres de Catalunya amb una companya o company i els dos pagareu el 50% de la quota durant el primer any!

I si ja ets associada, porta a una companya o company i tots dos tindreu el descompte durant un any!

Per gaudir del 50% de descompte en la quota d'associació, tant siguis nou membre o ja siguis persona associada, omple el formulari i en el camp "Descompte per afiliació grupal", indica el nom i cognoms de la persona que s'afilia/associa amb tu.

Les dues persones heu de posar el nom de l'altre per poder establir la relació. Important: el 50% de descompte es mantindrà durant 1 any sempre que les dues persones us mantingueu afiliades/a durant aquest any!

Uneix-te ara en línia en 1 minut!

Aquesta és la famosa inscripció a Infermeres de Catalunya en 1 minut. Des del teu ordinador, tauleta o mòbil. No et cal més temps que aquest per formar part del sindicat i gaudir immediatament de tots els serveis!

Dades personals

Crea la teva fitxa i introdueix les teves dades personals i de contacte.

Dades professionals

Indica les dades professionals i si vens d'un altre sindicat (et mantenim l'antiguitat).

Dades de pagament

Paga la teva quota amb targeta de crèdit de forma segura.

Quotes

l

Associada al sindicat

La quota d'associada t'ofereix accés immediat a tots els serveis del sindicat com a membre.

Quota: 10 € /mes

Dedueix-te la quota a la declaració de la renda

La quota d’associació a Infermeres de Catalunya és una despesa que pots deduir quan facis la teva declaració anual de la renda, tal com ho estableix la llei de l’IRPF. La deducció pot comportar un estalvi en la quota d’entre el 20 i el 35% segons els casos.

Aquest import no apareix a l’esborrany de la declaració de la renda en compliment de la Llei de protecció de dades. Tot i això, pots deduir les quantitats que has pagat en concepte de quotes per la teva afiliació al sindicat. Els justificants són els mateixos rebuts (els pots descarregar des de la teva Àrea Privada).

Recorda que no et cal cap certificat, però que en cas que el necessitis, el pots sol·licitar a secretaria@infermeresdecatalunya.cat

La quantitat que s’ha de deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicats” [casella 013] de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

Resposta als dubtes més freqüents

Perquè heu creat la figura de l'associada?

Inicialment el sindicat es va fundar per treballar pels drets laborals, socials i professionals de les infermeres. Però a mesura que hem anat caminant, ens hem adonat que irremeiablement, aquesta tasca anava íntimament unida a la defensa del conjunt del col·lectiu de professionals de la salud, en el que estan incloses les TCAI, els TES i els tècnics de grau mig i superior.

Entenem que la lluita en la millora laboral s'ha de fer en conjunt amb totes les que treballem juntes dia a dia. I donant resposta a moltes peticions d'afiliació de professionals que no són infermeres, com les TCAI o els TES, hem decidit possibilitar aquesta adhesió al sindicat en forma d'associat/da.

Quina diferència hi ha entre ser afiliada i ser associada?

Hi ha dues formes d'unir-se i formar part d'Infermeres de Catalunya. Els professionals que es poden afiliar al sindicat són les infermeres i els infermers (ja que així està establert en els nostres estatuts). Les TCAI, TES i resta de professionals tècnics de grau mig i superior s'uneixen al sindicat en forma d'associat/da.

L'única diferència entre l'afiliada i l'associada és que les afiliades poden participar i votar a les Assemblees d'Afiliades.

A quins serveis tinc accés com associada?

Com associada tens accés a tots els serveis del sindicat, igual que les afiliades. Assessorament jurídic i laboral, assessorament sindical, formació, Club de descomptes, etc.

I tens accés des del mateix moment en què et dona's d'alta com associada.

Quin és l'import d'associar-se al sindicat?

El preu és de 10€/mes i es cobra de forma trimestral. Aquesta quota és deduïble a la declaració de la renda.

Tindré un carnet d'associada?

Infermeres de Catalunya som un sindicat modern, pel que no enviem carnets de plàstic ni a les afiliades ni a les associades.

Com associada, tindràs el teu e-carnet a l'app Infermeres. Amb el teu nom d'usuari i password, tindràs accés a tots els serveis a través de l'app o del teu Àrea Privada a la web.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't