Uneix-te! Associa't al sindicat.

Encara que no siguis infermera, formes part del col·lectiu de professionals del sistema de salut i Infermeres de Catalunya treballem per millorar les condicions laborals de totes les treballadores si treballadors.

Si ets TCAI, TES, tècnic de greu mig o superior, et convidem que t'uneixis i formis part d'un sindicat autònom, lluitador i modern. Sense dependències ni lligams.

La inscripció com a associada es fa on-line i trigaràs 1 minut!

Fer-ho en 3 senzills passos

Dades personals

Crea la teva fitxa i introdueix les teves dades personals i de contacte.

Dades professionals

Indica les dades professionals i si vens d'un altre sindicat (et mantenim l'antiguitat).

Dades de pagament

Paga la teva quota amb targeta de crèdit de forma segura.

Gaudeix dels avantatges ja mateix

Som un sindicat modern i sense papers. El tràmit d'alta es realitza en línia i en 1 minut et converteixes en associada simpatitzant d'Infermeres de Catalunya. Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat.

 

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També t'oferim assessorament presencial.

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

Assessorament sindical

Tindràs assessorament per tal que puguis crear la teva secció sindical d'Infermeres de Catalunya amb el suport del nostre gabinet jurídic.

Club Infermeres

Un lloc web exclusiu per les associades, pensat per a tu i la teva família on trobaràs centenars de descomptes i ofertes en compres i viatges.

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb la app d'Infermeres de Catalunya.

Uneix-te ara en línia en 1 minut!

Aquesta és la famosa inscripció a Infermeres de Catalunya en 1 minut. Des del teu ordinador, tauleta o mòbil. No et cal més temps que aquest per formar part del sindicat i gaudir immediatament de tots els serveis!

Quotes

l

Associada al sindicat

La quota d'associada t'ofereix accés immediat a tots els serveis del sindicat com a membre.

Quota: 10 € /mes
(Pagament trimestral de 30€)

Resposta als dubtes més freqüents

Perquè heu creat la figura de l'associada?

Inicialment el sindicat es va fundar per treballar pels drets laborals, socials i professionals de les infermeres. Però a mesura que hem anat caminant, ens hem adonat que irremeiablement, aquesta tasca anava íntimament unida a la defensa del conjunt del col·lectiu de professionals de la salud, en el que estan incloses les TCAI, els TES i els tècnics de grau mig i superior.

Entenem que la lluita en la millora laboral s'ha de fer en conjunt amb totes les que treballem juntes dia a dia. I donant resposta a moltes peticions d'afiliació de professionals que no són infermeres, com les TCAI o els TES, hem decidit possibilitar aquesta adhesió al sindicat en forma d'associat/da.

Quina diferència hi ha entre ser afiliada i ser associada?

Hi ha dues formes d'unir-se i formar part d'Infermeres de Catalunya. Els professionals que es poden afiliar al sindicat són les infermeres i els infermers (ja que així està establert en els nostres estatuts). Les TCAI, TES i resta de professionals tècnics de grau mig i superior s'uneixen al sindicat en forma d'associat/da.

L'única diferència entre l'afiliada i l'associada és que les afiliades poden participar i votar a les Assemblees d'Afiliades.

A quins serveis tinc accés com associada?

Com associada tens accés a tots els serveis del sindicat, igual que les afiliades. Assessorament jurídic i laboral, assessorament sindical, formació, Club de descomptes, etc.

I tens accés des del mateix moment en què et dona's d'alta com associada.

Quin és l'import d'associar-se al sindicat?

El preu és de 10€/mes i es cobra de forma trimestral. Aquesta quota és deduïble a la declaració de la renda.

Tindré un carnet d'associada?

Infermeres de Catalunya som un sindicat modern, pel que no enviem carnets de plàstic ni a les afiliades ni a les associades.

Com associada, tindràs el teu e-carnet a l'app Infermeres. Amb el teu nom d'usuari i password, tindràs accés a tots els serveis a través de l'app o del teu Àrea Privada a la web.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't