agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Caixa de Resistència

Col·labora amb la Caixa de Resistència per poder oferir suport econòmic a les infermeres i infermers que es vegin afectats a causa de conflictes laborals col·lectius. La teva aportació és molt important per poder ser independents i poder resistir econòmicament durant aquests processos.

Sempre podràs controlar la gestió que fem dels diners de la Caixa al Portal de Transparència.

 

On volem destinar aquests diners exactament?

La Caixa de Resistència ha de servir per recolzar econòmicament a les afiliades i afiliats en les situacions en les quals, en el transcurs de la seva vida laboral, es troben immerses en especials dificultats, ja sigui defensant amb una vaga les seves legítimes aspiracions i reivindicacions socials, econòmiques i sindicals o, quan fruit de represàlies empresarials o d’errors professionals, es veuen afectades per sancions o fins i tot acomiadades.

Fes una aportació amb la quantitat que puguis. Indica la quantitat que vols aportar a la Caixa i les teves dades d'identificació (les aportacions no poden ser anònimes).

Les aportacions es fan a través de passarel·la electrònica segura (nosaltres mai tindrem accés al teu número de targeta de crèdit ni a cap informació bancària).

Aquesta és una aportació única. Nosaltres no tornarem a cobrar-te res. Si vols fer una altra aportació més endavant, hauràs de tornar aquí i introduir de nou les dades.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!