¿Com ho farem?

La força d'un sindicat es basa en el col·lectiu que representa. Per això necessitem que t'uneixis a nosaltres i a la resta d'infermeres i infermers que ja ho han fet.

 

Objectiu: arribar a 5.000 infermeres afiliades abans del 2021.

Representació

La unió fa la força i per això cal que les infermeres i infermers de Catalunya ens unim i ens fem forts per representar els nostres interessos laborals i professionals.

Aconsseguir unir el major número d'infermeres possible al sindicat

Establir acords amb col·legis professionals, agrupacions i societats científiques

Creació de la xarxa de representació sindical en empreses i entitats

Passos a seguir

Hem d'anar pas a pas per aconsseguir convertir-nos en un sindicat fort i unit per representar les infermeres i infermers del territori català. Per fer-ho hem establert una sèrie de passos amb l'objectiu d'arribar a les 5.000 afiliacions abans del 2021.

1.

Fase d'afiliació inicial

Durant els primer messos treballarem per aconsseguir la màxima afiliació possible, oferint una quota especial els primers 6 messos.

2.

Creació de l'equip

El primer any crearem les sectorials necessàries per poder representar les infermeres de tots els àmbits i sectors professionals.

3.

Definir estratègies

Un treball que comptarà amb totes les seccions i territoris per tal de definir els problemes específics de cada sector i establir els principals objectius.

4.

Establir acords

Cal unir-se a altres actors i treballar conjuntament i de forma coordinada amb les entitats que definsin els drets laborals i professionals de les infermeres.

5.

Gestió dels serveis per a les afiliades

Comptarem amb un equip que es dedicarà específicament a gestionar les necessitats de les persones afiliades al sindicat.

6.

Creació de xarxa de representació

Creació de seccions sectorials, territorials i seccions sindicals per fer arribar la representació del sindicat a totes les infermeres de cada racó de Catalunya.

L'afiliació a Infermeres de Catalunya,

la teva inversió de futur

L'afiliació al sindicat té un cost de 10€ mensuals (5€/mes per infermeres a l'atur i estudiants). Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat. La teva afiliació és una aposta per al futur del sindicat i de la professió.

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També t'oferim assessorament presencial.

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb la app d'Infermeres de Catalunya.

Forma part de la revolució i afilia't ara!

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X