¿Com ho farem?

La força d'un sindicat es basa en el col·lectiu que representa. Per això necessitem que t'uneixis a nosaltres i a la resta d'infermeres i infermers que ja ho han fet.

 

Objectiu: arribar a 5.000 infermeres afiliades abans del 2021.

Representació

La unió fa la força i per això cal que les infermeres i infermers de Catalunya ens unim i ens fem forts per representar els nostres interessos laborals i professionals.

Aconsseguir unir el major número d'infermeres possible al sindicat

Establir acords amb col·legis professionals, agrupacions i societats científiques

Creació de la xarxa de representació sindical en empreses i entitats

Passos a seguir

Hem d'anar pas a pas per aconsseguir convertir-nos en un sindicat fort i unit per representar les infermeres i infermers del territori català. Per fer-ho hem establert una sèrie de passos amb l'objectiu d'arribar a les 5.000 afiliacions abans del 2021.

1.

Fase d'afiliació inicial

Durant els primer messos treballarem per aconsseguir la màxima afiliació possible, oferint una quota especial els primers 6 messos.

2.

Creació de l'equip

El primer any crearem les sectorials necessàries per poder representar les infermeres de tots els àmbits i sectors professionals.

3.

Definir estratègies

Un treball que comptarà amb totes les seccions i territoris per tal de definir els problemes específics de cada sector i establir els principals objectius.

4.

Establir acords

Cal unir-se a altres actors i treballar conjuntament i de forma coordinada amb les entitats que definsin els drets laborals i professionals de les infermeres.

5.

Gestió dels serveis per a les afiliades

Comptarem amb un equip que es dedicarà específicament a gestionar les necessitats de les persones afiliades al sindicat.

6.

Creació de xarxa de representació

Creació de seccions sectorials, territorials i seccions sindicals per fer arribar la representació del sindicat a totes les infermeres de cada racó de Catalunya.

L'afiliació a Infermeres de Catalunya,

la teva inversió de futur

L'afiliació al sindicat té un cost de 10€ mensuals (5€/mes per infermeres a l'atur i estudiants). Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat. La teva afiliació és una aposta per al futur del sindicat i de la professió.

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També t'oferim assessorament presencial.

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb la app d'Infermeres de Catalunya.

Forma part de la revolució i afilia't ara!

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't