¿Com ho farem?

La força d'un sindicat es basa en el col·lectiu que representa. Per això necessitem que t'uneixis a nosaltres i a la resta d'infermeres i infermers que ja ho han fet.

 

Objectiu: arribar a 5.000 infermeres afiliades abans del 2021.

Representació

La unió fa la força i per això cal que les infermeres i infermers de Catalunya ens unim i ens fem forts per representar els nostres interessos laborals i professionals.

Aconsseguir unir el major número d'infermeres possible al sindicat

Establir acords amb col·legis professionals, agrupacions i societats científiques

Creació de la xarxa de representació sindical en empreses i entitats

Passos a seguir

Hem d'anar pas a pas per aconsseguir convertir-nos en un sindicat fort i unit per representar les infermeres i infermers del territori català. Per fer-ho hem establert una sèrie de passos amb l'objectiu d'arribar a les 5.000 afiliacions abans del 2021.

1.

Fase d'afiliació inicial

Durant els primer messos treballarem per aconsseguir la màxima afiliació possible, oferint una quota especial els primers 6 messos.

2.

Creació de l'equip

El primer any crearem les sectorials necessàries per poder representar les infermeres de tots els àmbits i sectors professionals.

3.

Definir estratègies

Un treball que comptarà amb totes les seccions i territoris per tal de definir els problemes específics de cada sector i establir els principals objectius.

4.

Establir acords

Cal unir-se a altres actors i treballar conjuntament i de forma coordinada amb les entitats que definsin els drets laborals i professionals de les infermeres.

5.

Gestió dels serveis per a les afiliades

Comptarem amb un equip que es dedicarà específicament a gestionar les necessitats de les persones afiliades al sindicat.

6.

Creació de xarxa de representació

Creació de seccions sectorials, territorials i seccions sindicals per fer arribar la representació del sindicat a totes les infermeres de cada racó de Catalunya.

L'afiliació a Infermeres de Catalunya,

la teva inversió de futur

L'afiliació al sindicat té un cost de 10€ mensuals (5€/mes per infermeres a l'atur i estudiants). Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat. La teva afiliació és una aposta per al futur del sindicat i de la professió.

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També t'oferim assessorament presencial.

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb la app d'Infermeres de Catalunya.

Forma part de la revolució i afilia't ara!

Respostes als dubtes més freqüents

(FAQS)

¿Però el sindicat ja està format?

Sí, l'organització sindical ja s'ha creat legalment i ja ha començat la seva activitat. De fet, ja fa temps estem treballant per tal d'arribar a acords amb diferents entitats i així poder començar a fer feina al més aviat possible.

¿Quina és la ideologia del sindicat?

El nostre sindicat acull infermeres amb diferents ideologies, però amb el comú denominador de respectar el dret fonamental a l’autodeterminació recollit a l’article 96.1 de la Constitució de 1978 que diu literalment: “Los tratados Internacionales válidamente celebrados, una vez publicados oficialmente en España, formarán parte del ordenamiento interno. Sus disposiciones solo podrán ser derogadas, modificadas o suspendidas en la forma prevista en los propios tratados o de acuerdo con las normas generales del derecho internacional.”

També a:

• La Carta de les Nacions Unides de 1945 que va ser subscrita per l’Estat espanyol el 14 de desembre de 1955 i va ser publicada en el BOE núm. 275 de 16 de novembre de 1990, pàgines 33.862 a 33.870.

• El Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics de 1966 que va ser ratificat per l’Estat espanyol amb efectes de 27 de juliol de 1977 i va ser publicat en el BOE núm. 103 de 30 d’abril de 1977, pàgines 9.337 a 9.343.

• El Pacte Internacional de Drets Econòmics, Socials i Culturals de 1966 que va ser ratificat per l’Estat espanyol amb efectes de 27 de juliol de 1977 i va ser publicat en el BOE núm. 103 de 30 d’abril de 1977, pàgines 9.343 a 9.347.

• La Carta de les Nacions Unides en el seu article 1, punt 2, diu: “Los propósitos de las Naciones Unidas són: fomentar entre las naciones relaciones de amistad basadas en el respeto al principio de la igualdad de derechos y al de la libre determinación de los pueblos, y tomar otras medidas adecuadas para favorecer la paz universal."

¿Qui es pot afiliar al sindicat?

Les infermeres i infermers que treballin a Catalunya.

¿Es poden afiliar altres professionals?

No. Infermeres de Catalunya és un sindicat exclusivament per al col·lectiu d'infermeres que treballen a Catalunya. Cap altra professional es pot afiliar.

¿Com em puc afiliar?

Som un sindicat modern. Per això no utilitzem paper ni un farragós procés d'afiliació.

L'afiliació es fa on-line des de la web i no et portarà més de 5 minuts fer-ho. Inclús el pagament de la quota sindical es fa on-line amb targeta de crèdit!

Podré accedir a tots els serveis en el moment en que m'afilïi al sindicat?

Sí. En el mateix moment en què t'afiliïs a Infermeres de Catalunya ja podràs gaudir de tots els serveis que t'oferim i que pots trobar en aquesta web.

Inclús pots accedir als serveis d'assessorament jurídic sense cap cost.

¿Com és que no hi havia un sindicat així fins ara?

Molt bona pregunta. Doncs no ho sabem. Per això l'hem creat.

Creiem que les infermeres i infermers de Catalunya mereixem una representació diferent de la que hem tingut fins ara. Poder escollir un sindicat que no siguiun dels de sempre, un sindicat que treballi per defensar els drets laborals, professionals i socials del nostre col·lectiu i des d'un coneixement del sector sanitari català, que és molt diferent de l'espanyol.

Per fí ja tenim el sindicat que volíem.

¿Qui forma part del sindicat?

Volem que totes les infermeres i infermers que treballen a Catalunya formin part del sindicat. Tan sols amb la força de totes les infermeres podrem lluitar de forma contundent.

Si el que preguntes és... ¿Qui ha creat el sindicat? Això t'ho expliquem a la web. Però bàsicament, som infermeres i infermers com tu, que tenim clar que les infermeres de Catalunya ens mereixem molt més!

¿Una app? ¿De debò?

Sí. Ja t'hem explicat que Infermeres de Catalunya és un sindicat diferent. Modern i avançat, sense papers.

Tants si ets d'Android com d'Apple, pots fer totes les gestions i accedir als serveis des del teu mòbil. Instal·la l'app i accedeix amb les teves credencials (has de ser afiliada per poder accedir).

X
X