agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Acudim a l’acte de presentació del full de ruta del Ministerio de Sanidad
Publicat el 7 de maig de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

Infermeres de Catalunya hem estat convidades pel Ministerio de Sanidad a participar a la Jornada “La salud del siglo XXI: los cuidados” on, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Infermeres, es presentarà el full de ruta per afrontar els canvis necessaris per a un nou model de sistema de salut, així com l’atualització del marc normatiu de les infermeres i les diferents professions sanitàries que intervenen en les cures de la població.

Com a sindicat, agraïm la invitació i hi acudirà una delegació del Consell Executiu per conèixer de primera mà el full de ruta que proposa el Secretari d’Estat de Sanitat, la Ministra de Sanitat i altres personalitats europees.

Programa de l’acte

L’acte es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube del Ministerio de Sanidad:

https://www.youtube.com/results?search_query=ministerio+de+sanidad

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!