agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Fes la teva denúncia on-line de forma confidencial

Si tens coneixement de fets o actituds, al teu lloc de treball o en qualsevol altre lloc, que afectin els drets d'alguna persona, ho pots denunciar a Infermeres de Catalunya.

Un sistema segur i confidencial

 

A Infermeres de Catalunya treballem pels drets laborals, sindicals, professionals i personals de totes les infermeres i infermers. Qualsevol persona pot posar en coneixement del sindicats la vulneració de drets per tal que poguem conèixer la situació i poder fer-hi front.

Si vols enviar-nos la comunicació d'alguna situació de vulneració de drets, ho pots fer de forma segura i confidencial mitjançant la Plataforma de Suport. Totes les comunicacions estan encriptades i es tracten de forma confidencial.

La síndica

 

La Síndica és la persona responssable de vetllar pels interessos de les persones afiliades i associades al sindicat. Sobretot, quan es perceben actituts injustes o funcionaments anòmals en el seu funcionament.

Pots denunciar i posar en coneixement de la Síndica, problemes amb els organs de govern del sindicat. La síndica, com a persona externa, s'encarregarà de mediar i resoldre el problema obrint, si ho creu necessari, un Expedient per investigar els fets i dictaminar una resolució.

A la categoria de la consulta selecciona: Denúncia

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't