agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Fes la teva denúncia on-line de forma confidencial

Si tens coneixement de fets o actituds, al teu lloc de treball o en qualsevol altre lloc, que afectin els drets d'alguna persona, ho pots denunciar a Infermeres de Catalunya.

Un sistema segur i confidencial

 

A Infermeres de Catalunya treballem pels drets laborals, sindicals, professionals i personals de totes les infermeres i infermers. Qualsevol persona pot posar en coneixement del sindicats la vulneració de drets per tal que poguem conèixer la situació i poder fer-hi front.

Si vols enviar-nos la comunicació d'alguna situació de vulneració de drets, ho pots fer de forma segura i confidencial mitjançant la Plataforma de Suport. Totes les comunicacions estan encriptades i es tracten de forma confidencial.

Utilitza aquest formulari per fer la teva denúncia.

3 + 11 =

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!