Fes la teva denúncia on-line de forma anònima

Si tens coneixement de fets o actituds, al teu lloc de treball o en qualsevol altre lloc, que afectin els drets d'alguna persona, ho pots denunciar a Infermeres de Catalunya.

Un sistema segur i privat

 

A Infermeres de Catalunya treballem pels drets laborals, sindicals, professionals i personals de totes les infermeres i infermers. Qualsevol persona pot posar en coneixement del sindicats la vulneració de drets per tal que poguem conèixer la situació i poder fer-hi front.

Si vols enviar-nos la comunicació d'alguna situació de vulneració de drets, ho pots fer de forma nominal o de forma anònima mitjançant la plataforma Denúncia Anònima.

Aquesta plataforma permet fer un seguiment de l'estat de la denúncia de forma que mai serem coneixedors de la persona que ens l'ha fet arribar.

denuncia.infermeresdecatalunya.cat

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't