Què podem fer per tu?

¿Necessites més informació sobre nosaltres o la forma d'afiliar-te? ¿Vols participar activament amb el sindicat? ¿Vols ser delegada sindical al teu centre de treball?

E-mail

hola@infermeresdecatalunya.cat

TELÈFON o WHATSAPP

937 376 302  (Enviar WhatsApp)

ADREÇA

Pallars, 193
Edifici Spaces 22@
08005 Barcelona (Catalunya)

demana una cita

Agafa hora per venir a visitar-nos

demana una cita

Agafa hora per venir a visitar-nos

Política de Protecció de Dades

12 + 8 =

Política de Protecció de Dades

A l'enviar les teves dades amb aquest formulari acceptes que:

1.- Que Infermeres de Catalunya tracta les dades facilitades, conjuntament amb els que s'obtinguin de la documentació lliurada per l'interessat i les que l'entitat pugui obtenir de registres públics o altres fonts legalment admeses.
2.- La finalitat del tractament de les dades és permetre la gestió eficaç de les relacions amb nosaltres. Aquestes dades es conservaran durant tot el període de prescripció de les accions de responsabilitat i no seran cedides a tercers.
3.- Les dades tractades estan protegides amb els mitjans i sistemes tècnics necessaris per preservar la seva confidencialitat i evitar la pèrdua, alteració i accés no autoritzat a aquestes, d'acord amb els nivells de seguretat legalment demandats.
4.- Tens dret d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades personals, que s'han d'exercir davant Infermeres de Catalunya en la següent adreça: C / Pallars, 193 Edifici Spaces 22@ - 08005 Barcelona; o bé al correu electrònic: hola@infermeresdecatalunya.cat. Així mateix, pots revocar el consentiment en qualsevol moment i tens dret a formular reclamació davant l'autoritat de control. La persona Delegada de Protecció de Dades és Octavi Rodríguez Blanco i les seves dades de contacte són orodriguez@infermeresdecatalunya.cat.

Contacte de premsa

Accedeix a la zona de Premsa per contactar amb nosaltres i accedir accedir als retallde premsa i descarregar documentació corporativa.

Vine a visitar-nos!

Estem ubicats al Poble Nou de Barcelona, a l'edifici Spaces 22@.
Pots venir a visitar-nos quan vulguis. Et recomanem contactar prèviament per posar data una cita. Pot fer-ho amb el sistema de Cita Prèvia.

Infermeres de Catalunya

Pallars, 193
Edifici Spaces
08005 Barcelona

Afiliades i afiliats

Afili'at per ajudar-nos a la creació del sindicat i poder gaudir dels serveis que t'oferirem ben aviat.

Delegades i delegats

Fes-te delagada sindical al teu centre de treball per a poder representar les teves companyes i companys.

Forma part de l'equip

Si tens ganes de treballar dur per aixecar aquest engrescador projecte, et convidem a formar part del sindicat.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't