Fes un pas valent i forma part del canvi.

Sense tu no podem dur a terme aquest projecte. Ets part imprescindible i per això t'agraïm que hagis decidir arribar fins aquí.

L'afiliació es fa on-line i trigaràs 1 minut!

Uneix-te al sindicat fent-te sòcia.

Fer-ho en 3 senzills passos

Dades personals

Crea la teva fitxa i introdueix les teves dades personals i de contacte.

Dades professionals

Indica les dades professionals. També si ets jubilada o estudiant.

Dades de pagament

Paga la teva quota amb targeta de crèdit de forma segura.

Ets estudiant?

Això també va amb tu! En breu seràs infermera o infermer i t'incorporaràs al mercat laboral. Serà molt important, per millorar les condicions en les que atendràs a la ciutadania, que formis part activa del canvi.

Volem comptar amb tu i et convidem a formar part d'Infermeres de Catalunya per poder lluïtar per a que tinguis un futur millor.

Gaudeix dels avantatges ja mateix

Som un sindicat modern i sense papers. El tràmit d'afiliació es realitza en línia i en 1 minut et converteixes en afiliada d'Infermeres de Catalunya. Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat.

 

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També t'oferim assessorament presencial.

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

Assessorament sindical

Tindràs assessorament per tal que puguis crear la teva secció sindical d'Infermeres de Catalunya amb el suport del nostre gabinet jurídic.

Club Infermeres

Un lloc web exclusiu per les afiliades, pensat per a tu i la teva família on trobaràs centenars de descomptes i ofertes en compres i viatges.

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb la app d'Infermeres de Catalunya.

Afilia't ara en línia en 1 minut!

Aquesta és la famosa afiliació a Infermeres de Catalunya en 1 minut. Des del teu ordinador, tauleta o mòbil. No et cal més temps que aquest per formar part del sindicat i gaudir immediatament de tots els serveis!

Quotes

l

Afiliació exercents

Selecciona aquesta afiliació si actualment ets infermera excercent i estàs treballant.

Quota: 10 € /mes
(Pagament trimestral de 30€)

Afiliació no exercents

Selecciona aquesta afiliació si actualment no treballes o si ets estudiant d'infermeria o infermera resident i tens clar que vols començar a treballar per millorar el futur laboral i professional de les infermeres. Selecciona aquesta opció si estàs en tràmit d'homologació del teu títol d'infermer/a i vols afiliar-te.

Quota: 5 € /mes
(Pagament trimestral de 15€)

Associades d'Infermeres de Catalunya

Una altra forma de pertànyer al sindicat!

No soc infermera, però vull unir-me al sindicat

Genial! Si no ets infermera o infermer i vols unir-te al sindicat i gaudir de tots els serveis i avantatges d'Infermeres de Catalunya, pots fer-te associada.

Dona't d'alta i converteix-te en membre d'un sindicat autònom, lluitador i modern que treballa pels drets laborals, professionals i socials dels professionals de la salut.

Associa't en 1 minut!

Som un sindicat modern i sense papers. El tràmit per a fer-te associada simpatitzant es realitza en línia i en 1 minut.

A més, podràs desgravar la quota d'associada simpatitzant a la teva declaració de la renda.

Alta com associada simpatitzant

Selecciona aquesta opció si ets professionals de la salut.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't