Fes un pas valent i forma part del canvi.

Sense tu no podem dur a terme aquest projecte. Ets part imprescindible i per això t'agraïm que hagis decidir arribar fins aquí.

L'afiliació es fa on-line i trigaràs 1 minut!

No ets infermera?

Pots col·laborar amb nosaltres fen-te simpatitzant.

Fer-ho en 3 senzills passos

Dades personals

Crea la teva fitxa i introdueix les teves dades personals i de contacte.

Dades professionals

Indica les dades professionals. També si ets jubilada o estudiant.

Dades de pagament

Paga la teva quota amb targeta de crèdit o domiciliació bancària.

Ets estudiant?

Això també va amb tu! En breu seràs infermera o infermer i t'incorporaràs al mercat laboral. Serà molt important, per millorar les condicions en les que atendràs a la ciutadania, que formis part activa del canvi.

Volem comptar amb tu i et convidem a formar part d'Infermeres de Catalunya per poder lluïtar per a que tinguis un futur millor.

Gaudeix dels avantatges ja mateix

Som un sindicat modern i sense papers. El tràmit d'afiliació es realitza en línia i en 1 minut et converteixes en afiliada d'Infermeres de Catalunya. Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat.

 

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També t'oferim assessorament presencial.

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

Assessorament sindical

Tindràs assessorament per tal que puguis crear la teva secció sindical d'Infermeres de Catalunya amb el suport del nostre gabinet jurídic.

Club Infermeres

Un lloc web exclusiu per les afiliades, pensat per a tu i la teva família on trobaràs centenars de descomptes i ofertes en compres i viatges.

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb la app d'Infermeres de Catalunya.

Afilia't ara en línia en 1 minut!

Aquesta és la famosa afiliació a Infermeres de Catalunya en 1 minut. Des del teu ordinador, tauleta o mòbil. No et cal més temps que aquest per formar part del sindicat i gaudir immediatament de tots els serveis!

Quotes

l

Afiliació exercents

Selecciona aquesta afiliació si actualment ets infermera excercent i estàs treballant.

Quota: 10 € /mes
(Pagament trimestral de 30€)

Afiliació no exercents

Selecciona aquesta afiliació si actualment no treballes o si ets estudiant d'infermeria i tens clar que vols començar a treballar per millorar el futur laboral i professional de les infermeres. Selecciona aquesta opció si estàs en tràmit d'homologació del teu títol d'infermer/a i vols afiliar-te.

Tindràs accés a tots els avantatges excepte l'assessoria laboral.

Quota: 5 € /mes
(Pagament trimestral de 15€)

Simpatitzants d'Infermeres de Catalunya

Una altra forma de donar suport al sindicat!

No sóc infermera, però vull donar suport al sindicat

Genial! Si no ets infermera o infermer o ets una organització i vols col·laborar econòmicament a Infermeres de Catalunya, pots fer-te simpatitzant.

Amb la teva quota ajudaràs a fer que puguem dur a terme la nostra activitat de lluita pels drets de les infermeres i els professionals de la salut de Catalunya.

Et donem les gràcies per ajudar-nos

Com a membre simpatitzant, podràs accedir a alguns dels serveis exclusius per afiliades com el Club Infermeres o accés a la formació externa amb preus especials.

Club Infermeres

Un lloc web exclusiu per a simpatitzants, pensat per a tu i la teva família on trobaràs centenars de descomptes i ofertes.

Accés a formació

Podràs accedir a l'oferta de cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada innovadora i de qualitat a uns preus molt especials.

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix al teu compte de simpatitzant de forma totalment digital des del teu mòbil amb l'app d'Infermeres de Catalunya.

Fes-te simpatitzant en 1 minut!

Som un sindicat modern i sense papers. El tràmit per a fer-te simpatitzant es realitza en línia i en 1 minut. Pots seleccionar la quota que més s'adapti a les teves possibilitats. Pots començar des de 5€ al mes.

A més, podràs desgravar la quota de simpatitzant a la teva declaració de la renda.

Alta com persona simpatitzant

Selecciona aquesta opció si no ets una entitat i vols fer-te simpatitzant a títol personal.

Alta com entitat simpatitzant

Selecciona aquesta opció si representes a una organització social que vol fer-se simpatitzant.

X
X