agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Fes un pas valent i forma part del canvi.

Sense tu no podem dur a terme aquest projecte. Ets part imprescindible i per això t'agraïm que hagis decidir arribar fins aquí.

L'afiliació es fa on-line i trigaràs 1 minut!

Gaudeix dels avantatges ja mateix

Som un sindicat modern i sense papers. El tràmit d'afiliació es realitza en línia i en 1 minut et converteixes en afiliada d'Infermeres de Catalunya. Tindràs accés immediat a tots els serveis del sindicat.

 

agsdix-fas fa-hands-helping

Assessorament laboral

Tindràs assessorament legal en l'àmbit laboral des del primer dia. Fes les teves consultes on-line o desde l'app. També presencialment.

agsdix-fas fa-graduation-cap

Accés a formació

Accedeix a cursos, màsters i gran varietat de formació postgraduada novedosa i de qualitat a uns preus molt especials.

agsdix-fas fa-users

Assessorament sindical

Tindràs assessorament per tal que puguis crear la teva secció sindical d'Infermeres de Catalunya amb el suport del nostre gabinet jurídic.

agsdix-fas fa-hand-holding-heart

Club Infermeres

Un lloc web exclusiu per les afiliades, pensat per a tu i la teva família on trobaràs centenars de descomptes i ofertes en compres i viatges.

agsdix-fas fa-mobile-alt

Gestió on-line i amb mòbil

Accedeix a tots els serveis i gestiona la teva afiliació de forma totalment digital desde la web o des del teu mòbil amb l'app.

agsdix-fas fa-fingerprint

Certificat digital ID.ICat

Podràs sol·licitar el teu certificat digital ID.Cat gratis per a totes les teves gestions telemàtiques i la signatura de documents digitals.

agsdi-mail

Compte d'e-mail

El teu compte de correu electrònic personal de 5GB @socinfermera.cat o @socinfermer.cat

agsdix-sao-voting

Democràcia infermera

Participa en els processos de consulta a través de la plataforma Decidim i decideix sobre els temes de debat.

agsdix-fas fa-eye-slash

Denuncia

Fes les teves denúncies sobre problemes d'assetjament (laboral, sexual o qualsevol altre).

Afiliació grupal!  50% dte!

Perquè les coses bones sempre són millors quan es comparteixen!

Afilia't a Infermeres de Catalunya amb una companya o company i els dos pagareu el 50% de la quota durant els primers 6 mesos!

I si ja ets afiliada, porta a una companya o company i tots dos tindreu el descompte durant 6 mesos!

Per gaudir del 50% de descompte en la quota d'afiliació, tant siguis nou membre o ja siguis persona afiliada, omple el formulari i en el camp "Descompte per afiliació grupal", indica el nom i cognoms de la persona que s'afilia amb tu.

L'afiliació amb el descompte grupal comporta una permanència mínima de 12 mesos. Consulta les condicions de l'afiliació aquí.

Ets estudiant?

Això també va amb tu! En breu seràs infermera o infermer i t'incorporaràs al mercat laboral. Serà molt important, per millorar les condicions en les que atendràs a la ciutadania, que formis part activa del canvi.

Volem comptar amb tu i et convidem a formar part d'Infermeres de Catalunya per poder lluïtar per a que tinguis un futur millor.

Afilia't ara en línia en 1 minut!

Aquesta és la famosa afiliació a Infermeres de Catalunya en 1 minut. Des del teu ordinador, tauleta o mòbil. Són 3 senzills passos i no et cal més temps que aquest per formar part del sindicat i gaudir immediatament de tots els serveis!

Dades personals

Crea la teva fitxa i introdueix les teves dades personals i de contacte.

Dades professionals

Indica les dades professionals. També si ets jubilada o estudiant.

Dades de pagament

Paga la teva quota amb targeta de crèdit de forma segura.

Quotes

Exercents

Selecciona aquesta quota si actualment ets infermera exercent i estàs treballant.

Recorda que si t'afilies amb una altra persona, gaudiràs d'un descompte del 50% de la quota durant 6 mesos. Veure condicions de l'afiliació.

El descompte per afiliació grupal no és compatible amb el descompte per pagament semestral o anual.

Mensual: 10 €

Semestral: 50 €

Anual: 100 €

No exercents

Selecciona aquesta quota si actualment no treballes, si estàs a l'atur, si ets jubilada o si ets estudiant d'infermeria.

Anual: 12 €

Infermeres residents

Selecciona aquesta quota si actualment estas fent la formació especialitzada com a infermera interna resident.

Mensual: 5 €

Deducció de la quota a la Declaració de la renda

La quota d’afiliació sindical a Infermeres de Catalunya és una despesa que pots deduir quan facis la teva declaració anual de la renda, tal com ho estableix la llei de l’IRPF. La deducció pot comportar un estalvi en la quota d’entre el 20 i el 35% segons els casos.

Aquest import no apareix a l’esborrany de la declaració de la renda en compliment de la Llei de protecció de dades. Tot i això, pots deduir les quantitats que has pagat en concepte de quotes per la teva afiliació al sindicat. Els justificants són els mateixos rebuts (els pots descarregar des de la teva Àrea Privada).

Recorda que no et cal cap certificat, però que en cas que el necessitis, el pots sol·licitar a secretaria@infermeresdecatalunya.cat

La quantitat que s’ha de deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicats” [casella 013] de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!