Fes una consulta

Si tens dubtes legals, sindicals, necessites realitzar un tràmit o gestió, omple el següent formulari per fer-nos arribar la teva consulta. Tots els departaments en un sol clic.

agsdix-smc-question-1

Abans d'enviar-nos una consulta

agsdix-smt2-live-help

Consulta el Portal de Suport

Molts dels dubtes que habitualment rebem estan documentats i tenen resposta a la base de coneixement. Pots buscar primer allà i si no trobes la resposta, plantejar-nos la consulta.

Exposa la consulta amb claredat

Som moltes persones les que estem aquí per ajudar-te. Per derivar la consulta a la persona més adequada, cal que exposis amb claredat la teva consulta.

Limitació consultes legals

Les consultes legals només estan disponibles per a les afiliades i associades al sindicat. Si vols fer una consulta legal als serveis jurídics, caldrà que t'afiliïs o que paguis la consulta.

agsdix-fas fa-user-edit

Cal que et registris al Portal de Suport

Per poder fer consultes a través del Portal de Suport cal que et registris. Aquest registre és ràpid i gratuït. El sistema t'ho demanarà quan accedeixis per primera vegada.

agsdix-smt1-create-new-folder

Fer una nova consulta

agsdix-fas fa-folder-open

Les meves consultes

Si ja has fet una consulta, accedeix al teu compte per fer-ne el seguiment i la gestió.

Pagar consulta legal

Si vols fer una consulta legal on-line i no ets afiliada/associada, pots fer el pagament de 30€ aquí per poder accedir al servei.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't