agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Fes una consulta

Si tens dubtes legals, sindicals, necessites realitzar un tràmit o gestió, pots fer-nos arribar la teva consulta. El nostre equip està per ajudar-te i oferir-te el millor suport.

agsdix-smc-question-1

Abans d'enviar-nos una consulta

agsdix-smt2-live-help

Consulta el Portal d'Autoservei i Dubtes freqüents

Molts dels dubtes que habitualment rebem estan documentats i tenen resposta a la base de coneixement. Pots buscar primer allà i si no trobes la resposta, plantejar-nos la consulta.

Exposa la consulta amb claredat

Som moltes persones les que estem aquí per ajudar-te. Per derivar la consulta a la persona més adequada, cal que exposis amb claredat la teva consulta.

Limitació consultes legals

Les consultes legals només estan disponibles per a les afiliades i associades al sindicat. Si vols fer una consulta legal als serveis jurídics, caldrà que t'afiliïs.

agsdix-fas fa-user-check

Soc afiliat/da

Accedeix al Portal de Tràmits i crea una nova consulta de forma segura i confidencial.

agsdix-fas fa-user-alt-slash

No soc afiliat/da

Envia'ns un e-mail a pregunta@infermeresdecatalunya.com i respondrem la teva consulta tan aviat com es pugui.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!