agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

App Infermeres

L'app per a les afiliades i associades d'Infermeres de Catalunya

 

Si ets afiliada o associada del sindicat, tens accés a tots els serveis a través de la nova app mòbil per iOS i Android. Des de l'app pots gestionar el teu compte d'afiliada o associada i portaràs el teu carnet sempre a la butxaca!

Un sindicat modern i sense papers. A través de l'app pots controlar els pagaments de teva quota d'afiliació, rebre comunicacions i notificacions, llegir les darreres notícies i publicacions, apuntar-te i gestionar les activitats i cursos, així com consultar l'agenda d'esdeveniments del sindicat.

També pots accedir a tots els serveis:

  • Servei d'Atenció Integral
  • Consultes jurídiques on-line
  • Club de descomptes (Club Infermeres)
  • Sistema de cita prèvia
  • Plataforma de participació Decidim
  • Sistema electrònic de denúncia
  • i molt més!

e-Carnet

El teu carnet d'afiliada, ara al teu mòbil!

 

Utilitzem les noves tecnologies en tot el que fem, està al nostre ADN. Igual que el nostre compromís amb el medi ambient. Per això mai rebràs cap carnet de plàstic a casa teva. Al mateix moment que t'afiliïs, ja tindràs disponible el teu carnet a l'app d'Infermeres.

El carnet et servirà per identificar-te com a membre afiliada o associada del sindicat allà on vagis, podent accedir als descomptes, beneficis, cursos presencials i altres activitats.

 

Si ets afiliada, associada o assistent als cursos o activitats, ja pots descarregar l'app Infermeres i disposar del teu e-carnet!

Descarrega l'app Infermeres al teu dispositiu mòbil Apple o Android.

La trobaràs als diferents markets de forma gratuïta!

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!