agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Et venim a visitar al teu centre de treball

 

Si esteu pensant a crear una secció sindical o presentar-vos a les eleccions sindicals del vostre centre o necessiteu el nostre suport per dur a terme reclamacions i altres accions al vostre centre, us venim a veure!

Us expliquem tot el que Infermeres de Catalunya pot fer per les infermeres del vostre centre

Una reunió distesa en la qual parlarem entre infermeres. Podrem parlar dels problemes del vostre centre i així conèixer quines són les vostres prioritats a lluitar. També us explicarem tots els serveis que Infermeres de Catalunya us pot oferir perquè els conegueu de primera mà i resoldre qualsevol dubte que tingueu.

No dubteu a preguntar-nos i proposar-nos tot el que vulgueu. Si voleu unir-vos i crear una secció sindical, us explicarem com fer-ho i us oferirem tot el suport necessari.

És hora de què les infermeres i els infermers de Catalunya ens unim!

Reunió virtual

 

Si no teniu la possibilitat o el temps per fer una reunió presencial, també podem fer una "visita virtual" fent una reunió en línia!

Estem molt acostumats a treballar de forma virtual, així que no suposa cap problema poder conèixer-nos i parlar sobre les vostres necessitats amb una videoconferència.

A més, això permetrà que a la reunió puguin estar presents totes aquelles persones que vulgueu i connectar-se còmodament des de casa o qualsevol lloc.

Digues on i quan... i venim!

Tan fàcil com això! Omple el següent formulari amb les teves dades de contacte i del centre on treballes i concertarem una visita al teu centre. Recorda que podem venir presencialment o fer una reunió telemàtica.

Recorda que tractarem de forma confidencial aquesta comunicació així com les dades que ens facilitis.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!