Et venim a visitar al teu centre de treball

 

Si esteu pensant a crear una secció sindical o presentar-vos a les eleccions sindicals del vostre centre o necessiteu el nostre suport per dur a terme reclamacions i altres accions al vostre centre, us venim a veure!

Us expliquem tot el que Infermeres de Catalunya pot fer per les infermeres del vostre centre

Una reunió distesa en la qual parlarem entre infermeres. Podrem parlar dels problemes del vostre centre i així conèixer quines són les vostres prioritats a lluitar. També us explicarem tots els serveis que Infermeres de Catalunya us pot oferir perquè els conegueu de primera mà i resoldre qualsevol dubte que tingueu.

No dubteu a preguntar-nos i proposar-nos tot el que vulgueu. Si voleu unir-vos i crear una secció sindical, us explicarem com fer-ho i us oferirem tot el suport necessari.

És hora de què les infermeres i els infermers de Catalunya ens unim!

Reunió virtual

 

Si no teniu la possibilitat o el temps per fer una reunió presencial, també podem fer una "visita virtual" fent una reunió en línia!

Estem molt acostumats a treballar de forma virtual, així que no suposa cap problema poder conèixer-nos i parlar sobre les vostres necessitats amb una videoconferència.

A més, això permetrà que a la reunió puguin estar presents totes aquelles persones que vulgueu i connectar-se còmodament des de casa o qualsevol lloc.

Digues on i quan... i venim!

Tan fàcil com això! Omple el següent formulari amb les teves dades de contacte i del centre on treballes i concertarem una visita al teu centre. Recorda que podem venir presencialment o fer una reunió telemàtica.

Recorda que tractarem de forma confidencial aquesta comunicació així com les dades que ens facilitis.

15 + 2 =

Política de Protecció de Dades

A l'enviar les teves dades amb aquest formulari acceptes que:

1.- Que Infermeres de Catalunya tracta les dades facilitades, conjuntament amb els que s'obtinguin de la documentació lliurada per l'interessat i les que l'entitat pugui obtenir de registres públics o altres fonts legalment admeses.
2.- La finalitat del tractament de les dades és permetre la gestió eficaç de les relacions amb nosaltres. Aquestes dades es conservaran durant tot el període de prescripció de les accions de responsabilitat i no seran cedides a tercers.
3.- Les dades tractades estan protegides amb els mitjans i sistemes tècnics necessaris per preservar la seva confidencialitat i evitar la pèrdua, alteració i accés no autoritzat a aquestes, d'acord amb els nivells de seguretat legalment demandats.
4.- Tens dret d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades personals, que s'han d'exercir davant Infermeres de Catalunya en la següent adreça: C / Pallars, 193 Edifici Spaces 22@ - 08005 Barcelona; o bé al correu electrònic: hola@infermeresdecatalunya.cat. Així mateix, pots revocar el consentiment en qualsevol moment i tens dret a formular reclamació davant l'autoritat de control. La persona Delegada de Protecció de Dades és Octavi Rodríguez Blanco i les seves dades de contacte són orodriguez@infermeresdecatalunya.cat.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't