agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

@socinfermera.cat

El compte de correu, de les infermeres

Ja pots tenir una adreça de correu electrònic que t'identifica com a infermera! Una adreça per utilitzar en el teu dia a dia i sentir-te orgullosa cada vegada que el donis.

Amb el teu propi nom i cognom i podent configurar-lo als teus dispositius mòbils.

socinfermera.cat o socinfermer.cat

Tu esculls! Pots demanar el domini que més t'identifiqui!

Un correu electrònic modern i segur

5 GB o 10 GB de capacitat

L'espai d'emmagatzematge va de 5 GB fins a 10 GB, depenent del compte que agafis. Ja no caldrà que esborris missatges per manca d'espai.

Antivirus i antispam

El teu e-mail inclou filtres antivirus i antispam, un sistema de protecció indispensable per reduir notablement el risc d'infectar el teu dispositiu o caure en el parany dels correus fraudulentes de phishing.

Eina de Backup

Si esborres per error alguna carpeta o correu important, podràs recuperar les còpies de seguretat del teu compte de correu electrònic de fins a 5 dies enrere.

Molt més que un Webmail

Filtres i Blacklist

Organitza els teus correus electrònics automàticament en carpetes individuals o crea una Blacklist d'adreces de les quals ja no vols rebre més missatges.

Resposta automàtica

Podràs configurar una resposta automàtica per generar un correu electrònic personalitzat per als teus contactes o per a una adreça de correu determinada.

Tauleta i Smartphone

Podràs configurar el teu email amb el programa de correu electrònic que vulguis en un smartphone o una tauleta i també accedir al teu WebMail optimitzat per a dispositius mòbils.

Gestió d'activitats

El teu correu electrònic es converteix en el teu assistent personal; a més de la teva safata d'entrada, podràs dur a terme un seguiment de totes els teus projectes i activitats, i mantenir les teves dades sota control.

Calendari, cites i activitats

Administra i organitza les teves tasques i compromisos amb aquestes eines incloses amb el teu WebMail.

Twitter, email i XXSS

A la secció "portals" podràs importar els canals de feed RSS, vincular el teu comptes a twitter, consultar el teu calendari i molt més.

Cost de l'adreça de correu electrònic

Si eta afiliada, tens el teu compte de correu de 5 GB gratis!

 

Bústia de 5 GB Bústia de 10 GB
Afiliades gratuït 15 €/any
Simpatitzants 25 €/any 40 €/any

Crea ara la teva adreça de correu personalitzat i la tindràs activa en menys de 24 hores!

@socinfermera.cat o @socinfermer.cat tu esculls!

Les delegades tenen el correu @infermeresdecatalunya.org

Hem escollit al líder global en desenvolupament de correu web, administració de correu electrònic de múltiples dispositius i sistemes de treball col·laboratiu, totalment integrats amb la nostra plataforma.

Els nostres sistemes antispam es basen en el software Cloudmark, triat per operadors globals i proveïdors de serveis d'Internet, per protegir a més de mil milions de persones a tot el món de virus, phishing i spam.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!