agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Presenta't a les eleccions sindicals amb nosaltres!

 

Si hi ha eleccions per al Comitè d'Empresa del teu centre de treball, no t'ho pensis! Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tots els passos perquè puguis presentar candidatura amb Infermeres de Catalunya.

El recolzament d'un sindicat diferent

Al presentar una candidatura amb nosaltres, estaràs presentan-te amb el recolzament d'un sindicat que t'ofereix tots els recursos humans i materials per a que puguis dur a terme tota la tasca sindical i de representació de les teves companyes i companys.

No se per on començar...

No pateixis. El més important és que tingueu un grup d'infermeres i infermers que vulgueu treballar per un canvi al vostre centre. Nosaltres us acompanyarem en cada pas, tant per presentar una candidatura com quan ja formeu part del Comitè d'Empresa.

Ens podeu venir a visitar?

I tant! Quan vulgueu! Vindrem a parlar amb vosaltres i a que ens conegueu. Us explicarem com presentar la candidatura de forma detallada i quins son els passos que cal seguir.

Avantatges

Posarem a la vostra disposició tots els recursos necessaris per a poder desenvolupar la vostra missió de forma àgil i moderna. A part dels propis serveis i recursos que pot oferir qualsevol sindicat, nosaltres t'oferim encara més!

agsdix-fas fa-balance-scale

Assessorament legal i laboral

Tindreu assessorament legal i laboral durant tot el vostre mandat al comitè. Us formarem.

agsdix-fas fa-hands-helping

Assessorament sindical

Tindreu assessorament sindical en tot moment per desenvolupar la vostra tasca correctament.

Suport en comunicació

Accés a la plataforma de comunicació per e-mail així com suport en la creació de material gràfic i de difusió.

agsdix-smt1-cloud-circle

Sistema de treball col·laboratiu

Plataforma Teams per al treball col·laboratiu i comunicació interna dels membres de la vostra secció.

agsdix-smt3-thumbs-up-down

Plataforma de participació

Plataforma de democràcia per a poder fer consultes i votacions on-line a les treballadores del centre.

agsdix-smt2-phone-in-talk

Número de telèfon

Possibilitat de tenir un número de telèfon exclusiu amb centraleta per gestionar les trucades.

agsdix-smt1-devices

Espai web

Un espai web propi a la xarxa Espais per la difusió de notícies, crear xarxa amb companyes, penjar documents...

agsdi-mail

Adreça e-mail pròpia

Adreça d'e-mail corporativa pròpia per a poder rebre els missatges dirigita a la secció sindical.

agsdix-fas fa-certificate

Certificat digital

Certificat digital gratuït i d'emissió preferent per a tots els membres de la secció sindical.

Contacta'ns i comencem!

Omple el següent formulari amb les dades de contacte i informació sobre el centre on hi haurà eleccions sindicals. Contactarem amb vosaltres ràpidament!

Recorda que tractarem de forma confidencial aquesta comunicació així com les dades que ens facilitis.

Política de Protecció de Dades

A l'enviar les teves dades amb aquest formulari acceptes que:

1.- Que Infermeres de Catalunya tracta les dades facilitades, conjuntament amb els que s'obtinguin de la documentació lliurada per l'interessat i les que l'entitat pugui obtenir de registres públics o altres fonts legalment admeses.
2.- La finalitat del tractament de les dades és permetre la gestió eficaç de les relacions amb nosaltres. Aquestes dades es conservaran durant tot el període de prescripció de les accions de responsabilitat i no seran cedides a tercers.
3.- Les dades tractades estan protegides amb els mitjans i sistemes tècnics necessaris per preservar la seva confidencialitat i evitar la pèrdua, alteració i accés no autoritzat a aquestes, d'acord amb els nivells de seguretat legalment demandats.
4.- Tens dret d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades personals, que s'han d'exercir davant Infermeres de Catalunya en la següent adreça: C / Pallars, 193 Edifici Spaces 22@ - 08005 Barcelona; o bé al correu electrònic: hola@infermeresdecatalunya.cat. Així mateix, pots revocar el consentiment en qualsevol moment i tens dret a formular reclamació davant l'autoritat de control. La persona Delegada de Protecció de Dades és Octavi Rodríguez Blanco i les seves dades de contacte són orodriguez@infermeresdecatalunya.cat.

Vols que us vinguem a veure?

Si ho preferiu, podeu concertar una visita i us vindrem a veure al vostre centre de treball. Podrem presentar-vos el sindicat, conèixer-nos en persona, escoltar els problemes que teniu i les vostres reivindicacions i explicar-vos tot el que Infermeres de Catalunya pot fer per les infermeres del vostre centre.

Ah! També ens podem reunir de forma virtual! 😉

Resposta als dubtes més freqüents

Quantes treballadores hem de ser per crear una secció sindical?

La llei no exigeix un mínim de treballadores per a crear la secció sindical. Però per ser operativa, caldrà que us uniu un grup suficient per a poder treballar l'acció sindical dins l'empresa.

Cal estar afiliades per crear una secció sindical?

Sí. Per definició, una secció sindical la formen les treballadores d'una mateixa empresa afiliades a un sindicat.

Quan i com hem de comunicar a l'empresa la creació de la secció sindical?

El moment de comunicar la creació de la secció sindical a l'empresa dependrà de les necessitat que tingueu. Sempre és recomanable que us reuniu fora de l'empresa durant la fase de creació inicial (contactar amb treballadores per tal de formar el grup de la secció sindical).

Un cop tingueu el grup constituït, Infermeres de Catalunya comunicarà al Departament de Treball la creació de la secció sindical. A continuació, podreu comunicar la creació de la nova secció sindical de forma escrita a l'empresa (us facilitarem el document) per tal que es donin per avisats.

En tot moment us anirem acompanyant en la creació de la secció i dels passos a fer en cada moment.

Tenim dret a un espai per a treballar dins l'empresa?

Sí, sempre que el centre de treball tingui més de 250 treballadores.  Una vegada constituïda la secció sindical, l'empresa us ha de cedir un espai on poder reunir-vos i treballar de forma privada. Ha de ser un espai o local adeqüat per desenvolupar les activitats pròpies de la secció,

Qui designa els delegats sindicals de la secció sindical?

Les delegades sindicals les decidiu exclusivament entre vosaltres, les treballadores de l'empresa. Ni Infermeres de Catalunya ni la mateixa empresa pot decidir quines han de ser les persones que formin part de la secció.

Un cop presenteu la llista dels membres de la secció sindical, Infermeres de Catalunya ratificarà aquests membres i ho comunicarem al Departament de Treball.

Així mateix, caldrà que ens comuniqueu qualsevol canvi en els membres que formin la secció per tal de comunicar-ho.

Com ens hem d'organitzar a la secció sindical?

Cada secció sindical és lliure d'organitzar la seva forma de funcionar com millor consideri. L'únic que serà necessari és que seguiu les directrius i procediments que estiguin establerts pel mateix sindicat i que estan recollits en els Estatuts.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!