agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Sabem on volem anar i com arribar-hi

Som infermeres i infermeres que treballem en diferents àmbits a Catalunya. Sabem què necessitem per millorar la nostra situació laboral i professional i lluitarem per aconseguir-ho.

¿T'hi apuntes?

Per les infermeres i infermers de Catalunya.

Defensar els interessos laborals, professionals i socials dels seus afiliats i de les infermeres i infermers de Catalunya, dins de la promoció de la millora de les condicions de treball del col·lectiu infermer.

Equiparació i millora laboral

Assolir que tots els professionals disposin d’un marc de relació professional i laboral únic que promogui el manteniment de la qualitat assistencial i que equipari les condicions laborals de la sanitat de Catalunya amb el de la sanitat europea.

Al servei de les infermeres

El sindicat s’ha de posar al servei de les infermeres i infermers de forma conjunta, organitzada, democràtica, lliure i autònoma per a la defensa dels seus drets laborals, socioeconòmics i nacionals amb la finalitat de transformar l’actual estructura social en una altra de realment justa, lliure i solidària.

Els principis, del primer a l'últim

Som infermeres i infermers com tú i estem decidits a crear un sindicat amb el que et sentis representada i identificada. Uns principis professionals, reivindicatius, socials, laborals i amb respecte a tothom. Com no podia ser d'una altra manera.

Promoció de la professió

La promoció de la implicació de les infermeres i infermers en la presa de decisions basades en la cooperació i el diàleg, així com en la seva participació en la gestió sanitària.

Condicions laborals dignes

Aconseguir l'establiment de condicions de treball dignes mitjançant l'aplicació de jornades laborals i llocs de treball que preservin la salut i la seguretat de les infermeres i infermers.

Respecte

El diàleg i la decisió de la majoria, amb respecte a totes les opinions, la defensa de la diversitat i la llibertat d’associació.

Conciliació de la vida laboral

La conciliació de la vida laboral i familiar, adoptant polítiques expresses d'igualtat i no discriminació als centres de treball i a les relacions laborals.

 

Desenvolupament professional

Promoure la plena ocupació i estabilitat laboral en el sector, afavorint el desenvolupament professional únic per a totes les infermeres del sector sanitari català.

Defensa de la llengua catalana

Integrarem la seva defensa, promoció i normalització en totes les accions de qualsevol mena que dugui a terme Infermeres de Catalunya.

Igualtat entre homes i dones

La igualtat d’oportunitats, de drets i de deures entre dones i homes i entre totes les persones és un dels objectius principals de la nostra acció sindical.

Independència sindical

La independència de qualsevol grup de pressió, sigui social, econòmic, polític o cultural, ha de ser un tret indiscutible i irrenunciable de l’acció del sindicat.

Solidaritat entre treballadores

La pràctica de l’ajuda mútua i de la solidaritat entre treballadores i treballadors, així com la defensa i la reivindicació dels seus interessos laborals, socials, econòmics i nacionals immediats

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!