Som el sindicat de les infermeres i infermers de Catalunya
Perquè en els sindicats tradicionals les dones i les infermeres segueixen estant poc representades
Perquè els models sindicals actuals no aconsegueixen solucions a la situació laboral de les infermeres
Perquè els problemes de les infermeres no són els problemes dels altres professionals
Perquè les infermeres continuem estant poc reconegudes i tan sols nosaltres podem canviar això
Perquè els col·legis professionals no tenen competències per resoldre les problemàtiques laborals

Vols lluitar per les teves companyes?

Fes-te delegada i crea una secció sindical al teu centre de treball

Infermera, ajuda'ns a créixer i afilia't ara per 10 €/mes

Estem creant un nou projecte i et necessitem per dur-lo a terme. Volem unir a les 50.000 infermeres per crear el sindicat professional d'infermeres i infermers més gran de Catalunya. ¿T'hi apuntes?

La infermeria amb un rumb clar

Innovació i nous rols

Compromís amb la innovació infermera, l'adquisició de nous rols professionals i la promoció del lideratge dins de les institucions.

Les infermeres primer

Treballar per les necessitats de les infermeres i vetllar pels seus interessos laborals i professionals davant altres professionals i entitats.

Transparència i eficiència

Utilització de recursos tecnològics per oferir el màxim servei amb la mínima estructura. Una comunicació oberta i transparent.

Un sindicat per les infermeres de Catalunya

Actualment hi ha altres sindicats als quals et pots afiliar, però cap d'ells és català i exclusiu per a infermeres.

Volem defensar els drets de les infermeres de Catalunya, tenint en compte els problemes propis del sistema sanitari català i en la nostra llengua. Decidint des del nostre país.

Un sindicat avançat i modern: 100% ecofriendly

Fora papers! Un sindicat ecològic on tota la organització està al núvol. Gestiona fàcilment el teu compte d'afiliada i tots els serveis via web o des del teu telèfon mòbil amb l'app d'Infermeres de Catalunya.

Ets estudiant?

Això també va amb tu! En breu seràs infermera o infermer i t’incorporaràs al mercat laboral. És molt important que formis part activa del canvi.

Volem comptar amb tu i et convidem a formar part d’Infermeres de Catalunya per poder lluïtar per a que tinguis un futur millor.

Un sindicat català i només d'infermeres

"Defensar els interessos laborals, professionals i socials dels seus afiliats i de les infermeres i infermers de Catalunya, dins de la promoció de la millora de les condicions de treball del col·lectiu que representa."
"Promoure, coordinar i col·laborar en qualsevol acció dirigida a estudiar i resoldre els problemes que es relacionin amb un millor coneixement i professionalització de la infermeria, amb l’objectiu de millorar l'organització i prestació de l’assistència sanitària."
"Aconseguir l'establiment de condicions de treball dignes mitjançant l'aplicació de jornades laborals i llocs de treball que preservin la salut i la seguretat de les infermeres i infermers, així com la conciliació de la seva vida laboral i familiar, adoptant polítiques expresses d'igualtat i no discriminació als centres de treball i a les relacions laborals."

Crea una secció sindical al teu lloc de treball

Crear una secció sindical d'Infermeres de Catalunya al teu lloc de treball aporta molts avantatges a les infermeres del centre i, a més, és molt fàcil! Et donem suport en tot moment i et guiem pas a pas.

X
X