agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Som el sindicat de les infermeres i infermers de Catalunya
Perquè en els sindicats tradicionals les dones i les infermeres segueixen estant poc representades
Perquè els models sindicals actuals no aconsegueixen solucions a la situació laboral de les infermeres
Perquè els problemes de les infermeres no són els problemes dels altres professionals
Perquè les infermeres continuem estant poc reconegudes i tan sols nosaltres podem canviar això
Perquè els col·legis professionals no tenen competències per resoldre les problemàtiques laborals

Vols lluitar per les teves companyes?

Fes-te delegada i crea una secció sindical al teu centre de treball

Infermera, ajuda'ns a créixer i afilia't ara per 10 €/mes

Estem creant un nou projecte i et necessitem per dur-lo a terme. Volem unir a les 50.000 infermeres per crear el sindicat professional d'infermeres i infermers més gran de Catalunya. ¿T'hi apuntes?

La infermeria amb un rumb clar

Innovació i nous rols

Compromís amb la innovació infermera, l'adquisició de nous rols professionals i la promoció del lideratge dins de les institucions.

Les infermeres primer

Treballar per les necessitats de les infermeres i vetllar pels seus interessos laborals i professionals davant altres professionals i entitats.

Transparència i eficiència

Utilització de recursos tecnològics per oferir el màxim servei amb la mínima estructura. Una comunicació oberta i transparent.

Un sindicat per les infermeres de Catalunya

Actualment hi ha altres sindicats als quals et pots afiliar, però cap d'ells és català i exclusiu per a infermeres.

Volem defensar els drets de les infermeres de Catalunya, tenint en compte els problemes propis del sistema sanitari català i en la nostra llengua. Decidint des del nostre país.

Un sindicat avançat i modern: 100% ecofriendly

Fora papers! Un sindicat ecològic on tota la organització està al núvol. Gestiona fàcilment el teu compte d'afiliada i tots els serveis via web o des del teu telèfon mòbil amb l'app d'Infermeres de Catalunya.

Ets estudiant?

Això també va amb tu! En breu seràs infermera o infermer i t’incorporaràs al mercat laboral. És molt important que formis part activa del canvi.

Volem comptar amb tu i et convidem a formar part d’Infermeres de Catalunya per poder lluïtar per a que tinguis un futur millor.

Un sindicat català per les infermeres

"Defensar els interessos laborals, professionals i socials dels seus afiliats i de les infermeres i infermers de Catalunya, dins de la promoció de la millora de les condicions de treball del col·lectiu que representa."
"Promoure, coordinar i col·laborar en qualsevol acció dirigida a estudiar i resoldre els problemes que es relacionin amb un millor coneixement i professionalització de la infermeria, amb l’objectiu de millorar l'organització i prestació de l’assistència sanitària."
"Aconseguir l'establiment de condicions de treball dignes mitjançant l'aplicació de jornades laborals i llocs de treball que preservin la salut i la seguretat de les infermeres i infermers, així com la conciliació de la seva vida laboral i familiar, adoptant polítiques expresses d'igualtat i no discriminació als centres de treball i a les relacions laborals."

Crea una secció sindical al teu lloc de treball

Crear una secció sindical d'Infermeres de Catalunya al teu lloc de treball aporta molts avantatges a les infermeres del centre i, a més, és molt fàcil! Et donem suport en tot moment i et guiem pas a pas.

Respostes als dubtes més freqüents

(FAQS)

¿Però el sindicat ja està format?

Sí, l'organització sindical ja s'ha creat legalment i ja ha començat la seva activitat. De fet, ja fa temps estem treballant per tal d'arribar a acords amb diferents entitats i així poder començar a fer feina al més aviat possible.

¿Quina és la ideologia del sindicat?

El nostre sindicat acull infermeres amb diferents ideologies, però amb el comú denominador de respectar el dret fonamental a l’autodeterminació recollit a l’article 96.1 de la Constitució de 1978 que diu literalment: “Los tratados Internacionales válidamente celebrados, una vez publicados oficialmente en España, formarán parte del ordenamiento interno. Sus disposiciones solo podrán ser derogadas, modificadas o suspendidas en la forma prevista en los propios tratados o de acuerdo con las normas generales del derecho internacional.”

També a:

• La Carta de les Nacions Unides de 1945 que va ser subscrita per l’Estat espanyol el 14 de desembre de 1955 i va ser publicada en el BOE núm. 275 de 16 de novembre de 1990, pàgines 33.862 a 33.870.

• El Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics de 1966 que va ser ratificat per l’Estat espanyol amb efectes de 27 de juliol de 1977 i va ser publicat en el BOE núm. 103 de 30 d’abril de 1977, pàgines 9.337 a 9.343.

• El Pacte Internacional de Drets Econòmics, Socials i Culturals de 1966 que va ser ratificat per l’Estat espanyol amb efectes de 27 de juliol de 1977 i va ser publicat en el BOE núm. 103 de 30 d’abril de 1977, pàgines 9.343 a 9.347.

• La Carta de les Nacions Unides en el seu article 1, punt 2, diu: “Los propósitos de las Naciones Unidas són: fomentar entre las naciones relaciones de amistad basadas en el respeto al principio de la igualdad de derechos y al de la libre determinación de los pueblos, y tomar otras medidas adecuadas para favorecer la paz universal."

¿Qui es pot afiliar al sindicat?

Les infermeres i infermers que treballin a Catalunya.

¿Es poden afiliar altres professionals?

No. Infermeres de Catalunya és un sindicat exclusivament per al col·lectiu d'infermeres que treballen a Catalunya. Cap altra professional es pot afiliar.

¿Com em puc afiliar?

Som un sindicat modern. Per això no utilitzem paper ni un farragós procés d'afiliació.

L'afiliació es fa on-line des de la web i no et portarà més de 5 minuts fer-ho. Inclús el pagament de la quota sindical es fa on-line amb targeta de crèdit!

Podré accedir a tots els serveis en el moment en que m'afilïi al sindicat?

Sí. En el mateix moment en què t'afiliïs a Infermeres de Catalunya ja podràs gaudir de tots els serveis que t'oferim i que pots trobar en aquesta web.

Inclús pots accedir als serveis d'assessorament jurídic sense cap cost.

¿Com és que no hi havia un sindicat així fins ara?

Molt bona pregunta. Doncs no ho sabem. Per això l'hem creat.

Creiem que les infermeres i infermers de Catalunya mereixem una representació diferent de la que hem tingut fins ara. Poder escollir un sindicat que no siguiun dels de sempre, un sindicat que treballi per defensar els drets laborals, professionals i socials del nostre col·lectiu i des d'un coneixement del sector sanitari català, que és molt diferent de l'espanyol.

Per fí ja tenim el sindicat que volíem.

¿Qui forma part del sindicat?

Volem que totes les infermeres i infermers que treballen a Catalunya formin part del sindicat. Tan sols amb la força de totes les infermeres podrem lluitar de forma contundent.

Si el que preguntes és... ¿Qui ha creat el sindicat? Això t'ho expliquem a la web. Però bàsicament, som infermeres i infermers com tu, que tenim clar que les infermeres de Catalunya ens mereixem molt més!

¿Una app? ¿De debò?

Sí. Ja t'hem explicat que Infermeres de Catalunya és un sindicat diferent. Modern i avançat, sense papers.

Tants si ets d'Android com d'Apple, pots fer totes les gestions i accedir als serveis des del teu mòbil. Instal·la l'app i accedeix amb les teves credencials (has de ser afiliada per poder accedir).

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!