agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

App Infermeres

L'app per a les afiliades i associades d'Infermeres de Catalunya

 

Si ets afiliada o associada del sindicat, tens accĆ©s a tots els serveis a travĆ©s de la nova app mĆ²bil per iOS i Android. Des de l'app pots gestionar el teu compte d'afiliada o associada i portarĆ s el teu carnet sempre a la butxaca!

Un sindicat modern i sense papers. A travĆ©s de l'app pots controlar els pagaments de teva quota d'afiliaciĆ³, rebre comunicacions i notificacions, llegir les darreres notĆ­cies i publicacions, apuntar-te i gestionar les activitats i cursos, aixĆ­ com consultar l'agenda d'esdeveniments del sindicat.

TambƩ pots accedir a tots els serveis:

  • Servei d'AtenciĆ³ Integral
  • Consultes jurĆ­diques on-line
  • Club de descomptes (Club Infermeres)
  • Sistema de cita prĆØvia
  • Plataforma de participaciĆ³ Decidim
  • Sistema electrĆ²nic de denĆŗncia
  • i molt mĆ©s!

e-Carnet

El teu carnet d'afiliada, ara al teu mĆ²bil!

 

Utilitzem les noves tecnologies en tot el que fem, estĆ  al nostre ADN. Igual que el nostre compromĆ­s amb el medi ambient. Per aixĆ² mai rebrĆ s cap carnet de plĆ stic a casa teva. Al mateix moment que t'afiliĆÆs, ja tindrĆ s disponible el teu carnet a l'app d'Infermeres.

El carnet et servirĆ  per identificar-te com a membre afiliada o associada del sindicat allĆ  on vagis, podent accedir als descomptes, beneficis, cursos presencials i altres activitats.

 

Si ets afiliada, associada o assistent als cursos o activitats, ja pots descarregar l'app Infermeres i disposar del teu e-carnet!

Descarrega l'app Infermeres al teu dispositiu mĆ²bil Apple o Android.

La trobarĆ s als diferents markets de forma gratuĆÆta!

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!