agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

El dia 15 de febrer les infermeres ens concentrem davant el Departament de Salut!
Publicat el 10 de febrer de 2023

El prĆ²xim 15 de febrer a les 11:00, l’associaciĆ³ EnfermerĆ­a Digna, que aplega mĆ©s de 2000 infermeres i infermers, ha convocat una concentraciĆ³ davant el Departament de Salut a Barcelona.

Infermeres de Catalunya s’adhereix i participarĆ  d’aquesta concentraciĆ³ ja que comparteix les reivindicacions que es fan des de l’associaciĆ³.

Reivindiquem respecte per la nostra professiĆ³. Reivindiquem que, sent el colĀ·lectiu mĆ©s nombrĆ³s a la sanitat catalana, amb un rol propi, amb un cos de coneixement propi que requereix d’una alta formaciĆ³ continuada, seguim sense ser reconegudes ni professionalment, ni laboralment, ni econĆ²micament.

Algunes de les reivindicacions son: el reconeixement de la pertinenƧa al nivell A1, reconeixement de les especialitats infermeres, cobrament de la carrera professional segons mĆØrits efectius independentment del tipus de contracte, equiparaciĆ³ salarial al d’altres comunitats, augment de les mesures de prevenciĆ³ de riscos laborals i pagament del complement de perillositat, baixa maternal precoƧ per motius de seguretat laboral i d’estat de salut del progenitor, ajustar les rĆ tios segons les cĆ rregues de treball, revisiĆ³ del model GIDA, etc.

Durant la concentraciĆ³ farem una assemblea per poder debatre i intercanviar opinions entre les infermeres assistents. El 15 de febrer, ens veiem davant el Departament de Salut!

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!