agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Nova assegurança de salut amb condicions especials per les infermeres i infermers de Catalunya amb Mutuacat
Publicat el 13 d'abril de 2020

Infermeres de Catalunya ha arribat a un acord amb l’asseguradora Mutuacat per oferir una assegurança de salut a un preu molt especial per a les infermeres i infermers de Catalunya i les seves famílies.

El pack que s’ofereix és un dels més complets del mercat (TotSalut Complet) que dóna accés a més de 40.000 professionals i 10.000 centres sanitaris, a més d’assistència domiciliària, cobertura dental gratuïta, cobertura de pròtesis i sense copagaments. Poden accedir a les condicions d’Infermeres de Catalunya les infermeres i els seus familiars directes (conjugues i fills).

A diferència de les altres mútues de salut, Mutuacat és una asseguradora catalana cooperativa, sense ànim de lucre, que reverteix tots els seus beneficis en la millora dels serveis que ofereix als seus mutualistes.

A més, totes les assegurades disposen del servei Salutcat de forma gratuïta (habitualment de pagament). Una app mòbil per realitzar consultes de salut a especialistes, portar el teu historial de salut a la butxaca, codi QR per a emergències amb les dades de salut i l’accés a la guia mèdica.

Tota la informació i contractació de l’assegurança a la web: infermeresdecatalunya.cat/mutuacat

 

 

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!