Un mes després que Infermeres de Catalunya demanés per carta al President de la Generalitat de Catalunya la dimissió de la Consellera de Salut, Alba Vergés i de la Secretària General de Salut, Laura Pelay -insistint que aquest lloc havia d’estar ocupat per un professional sanitari- avui s’ha anunciat el cessament de la Sra. Pelay i el nomenament del metge Marc Ramentol. Un professional de la salut amb àmplia experiència i abast coneixement del nostre sistema de salut. 

Celebrem també el nomenament d’una gran infermera, la Dra. Montserrat Gea, com a nova directora de la Direcció General de Professions de la Salut. 

Des d’Infermeres de Catalunya sempre hem cregut en la importància de què aquests dos càrrecs tan importants, tant per a l’organització del nostre sistema de salut com per al desenvolupament professional i laboral dels professionals sanitaris, siguin ocupats per professionals de la salut amb experiència i coneixements reals del dia a dia del sistema sanitari català. 

Des d’aquest moment, oferim la nostra col·laboració al Sr. Marc Ramentol i a la Dra. Montserrat Gea per treballar conjuntament pels drets laborals, professionals i socials de les infermeres i infermers i la resta de professionals de la salut i per construir el millor sistema de salut per a les ciutadanes i ciutadans de Catalunya. 

Els encoratgem a no perdre de vista la realitat del sistema, afrontant els problemes estructurals que hi ha en tots els àmbits assistencials per a posar-hi solució, escoltant als professionals que hi treballen doncs són els que millor podran explicar-los la realitat de la situació que vivim. 

També fem una crida a què ens cuidin, que cuidin a les infermeres i als professionals de la salut amb la redacció de normes i protocols per a la cura de la salut física i mental dels professionals i que no sigui el Govern d’Espanya qui elabori les recomanacions de salut per als professionals de la salut. Volem un autogovern efectiu i que vetlli realment per tots els professionals del sistema sanitari de Catalunya. 

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X