agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Agraïm el cessament de Laura Pelay com a Secretària General de Salut i el nomenament de la infermera Montserrat Gea com a nova directora de la Direcció General de Professions de la Salut
Publicat el 7 de setembre de 2020

Un mes després que Infermeres de Catalunya demanés per carta al President de la Generalitat de Catalunya la dimissió de la Consellera de Salut, Alba Vergés i de la Secretària General de Salut, Laura Pelay -insistint que aquest lloc havia d’estar ocupat per un professional sanitari- avui s’ha anunciat el cessament de la Sra. Pelay i el nomenament del metge Marc Ramentol. Un professional de la salut amb àmplia experiència i abast coneixement del nostre sistema de salut. 

Celebrem també el nomenament d’una gran infermera, la Dra. Montserrat Gea, com a nova directora de la Direcció General de Professions de la Salut. 

Des d’Infermeres de Catalunya sempre hem cregut en la importància de què aquests dos càrrecs tan importants, tant per a l’organització del nostre sistema de salut com per al desenvolupament professional i laboral dels professionals sanitaris, siguin ocupats per professionals de la salut amb experiència i coneixements reals del dia a dia del sistema sanitari català. 

Des d’aquest moment, oferim la nostra col·laboració al Sr. Marc Ramentol i a la Dra. Montserrat Gea per treballar conjuntament pels drets laborals, professionals i socials de les infermeres i infermers i la resta de professionals de la salut i per construir el millor sistema de salut per a les ciutadanes i ciutadans de Catalunya. 

Els encoratgem a no perdre de vista la realitat del sistema, afrontant els problemes estructurals que hi ha en tots els àmbits assistencials per a posar-hi solució, escoltant als professionals que hi treballen doncs són els que millor podran explicar-los la realitat de la situació que vivim. 

També fem una crida a què ens cuidin, que cuidin a les infermeres i als professionals de la salut amb la redacció de normes i protocols per a la cura de la salut física i mental dels professionals i que no sigui el Govern d’Espanya qui elabori les recomanacions de salut per als professionals de la salut. Volem un autogovern efectiu i que vetlli realment per tots els professionals del sistema sanitari de Catalunya. 

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!