App de consultes de salut gratis per les infermeres i infermers de Catalunya
Publicat el 17 d'abril de 2020

Infermeres de Catalunya i Mutuacat ofereixen l’app de consultes de salut, Salutcat, de forma gratuïta durant el confinament i dos mesos després que s’aixequi aquest. Una forma més en què volem cuidar oferir serveis de qualitat a les infermeres i infermers que ho estan donant tot en aquesta pandèmia.

D’aquesta manera, les infermeres poden descarregar l’app Salutcat i fer consultes de salut gratis i de forma il·limitada al metge de guàrdia, a la cardiòloga, a la psicòloga, a l’entrenador personal o a qualsevol professional de la salut disponible a la plataforma.

Per gaudir del servei, cal descarregar l’app Salutcat al dispositiu mòbil iOS o Android i durant el registre d’usuari, introduir el codi promocional: infermeres. S’activarà el període gratuït a l’app.

El servei de Salutcat és gratuït tot l’any per a totes les persones que tinguin contractada l’assegurança de salut  de Mutuacat amb Infermeres de Catalunya.

Més informació a infermeresdecatalunya.cat/mutuacat

 

Et pot interessar

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i...

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't