agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

App de consultes de salut gratis per les infermeres i infermers de Catalunya
Publicat el 17 d'abril de 2020

Infermeres de Catalunya i Mutuacat ofereixen l’app de consultes de salut, Salutcat, de forma gratuïta durant el confinament i dos mesos després que s’aixequi aquest. Una forma més en què volem cuidar oferir serveis de qualitat a les infermeres i infermers que ho estan donant tot en aquesta pandèmia.

D’aquesta manera, les infermeres poden descarregar l’app Salutcat i fer consultes de salut gratis i de forma il·limitada al metge de guàrdia, a la cardiòloga, a la psicòloga, a l’entrenador personal o a qualsevol professional de la salut disponible a la plataforma.

Per gaudir del servei, cal descarregar l’app Salutcat al dispositiu mòbil iOS o Android i durant el registre d’usuari, introduir el codi promocional: infermeres. S’activarà el període gratuït a l’app.

El servei de Salutcat és gratuït tot l’any per a totes les persones que tinguin contractada l’assegurança de salut  de Mutuacat amb Infermeres de Catalunya.

Més informació a infermeresdecatalunya.cat/mutuacat

 

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't