Baixa d'afiliada/sòcia

Lamentem molt que hagis decidit marxar. Per a nosaltres és molt important saber el motiu pel qual vols marxar del sindicat, per poder millorar i seguir treballant per les nostres afiliades i associades.

Si creus que podem canviar o millorar alguna cosa perquè decideixis no marxar, fes-nos-ho saber.

Si us plau, omple el següent formulari per sol·licitar la teva baixa del sindicat.

s

A tenir en compte...

Recorda que no podrem procedir a cursar la teva baixa si:

  • Tens rebuts pendents de pagament.
  • Actualment, els Serveis Jurídics estan portant un cas o realitzant una gestió per a tu.
  • Tens alguna permanència segons el que s'indica a les condicions d'afiliació/associació.

Motiu de la baixa

Vols que contactem amb tu i veure si hi ha alguna opció a oferir-te perquè continuïs afiliada/associada?

Política de Protecció de Dades

2 + 2 =

Política de Protecció de Dades

A l'enviar les teves dades amb aquest formulari acceptes que:

1.- Que Infermeres de Catalunya tracta les dades facilitades, conjuntament amb els que s'obtinguin de la documentació lliurada per l'interessat i les que l'entitat pugui obtenir de registres públics o altres fonts legalment admeses.
2.- La finalitat del tractament de les dades és permetre la gestió eficaç de les relacions amb nosaltres. Aquestes dades es conservaran durant tot el període de prescripció de les accions de responsabilitat i no seran cedides a tercers.
3.- Les dades tractades estan protegides amb els mitjans i sistemes tècnics necessaris per preservar la seva confidencialitat i evitar la pèrdua, alteració i accés no autoritzat a aquestes, d'acord amb els nivells de seguretat legalment demandats.
4.- Tens dret d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades personals, que s'han d'exercir davant Infermeres de Catalunya en la següent adreça: C / Pallars, 193 Edifici Spaces 22@ - 08005 Barcelona; o bé al correu electrònic: hola@infermeresdecatalunya.cat. Així mateix, pots revocar el consentiment en qualsevol moment i tens dret a formular reclamació davant l'autoritat de control. La persona Delegada de Protecció de Dades és Octavi Rodríguez Blanco i les seves dades de contacte són orodriguez@infermeresdecatalunya.cat.

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't