Cal seguir treballant pels drets de les persones LGTBI. La diversitat ens fa millor societat!
Publicat el 28 de juny de 2021

Al 1969 a Nova York, es van produir els Disturbis Stonewall, quan per primera vegada a la història la comunitat LGBTI dels Estats Units es va unir per  reivindicar els drets d’aquest col·lectiu discriminats per raó de la seva identitat sexual i les formes d’entendre les relacions afectives entre persones.

L’Arc de Sant Martí, exemplifica la diversitat de colors igual que existeixen les múltiples formes d’entendre les relacions entre persones i amb un mateix, diferents del binomi d’home-dona.

Acceptar aquesta diversitat com a forma de normalitat, és un repte que tots tenim com a persones i com a societat.

Infermeres de Catalunya volem animar a tothom a expressar-se amb total llibertat i amb fermesa d’avant la defensa d’aquests drets propis o aliens, com a màxima representació del respecte, alhora que denuncieu qualsevol forma de vexació, atac o discriminació per motius d’identitat sexual, pels quals posem el nostre sindicat a la vostra disposició.

Et pot interessar

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i...

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't