agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Cal seguir treballant pels drets de les persones LGTBI. La diversitat ens fa millor societat!
Publicat el 28 de juny de 2022

Al 1969 a Nova York, es van produir els Disturbis Stonewall, quan per primera vegada a la història la comunitat LGBTI dels Estats Units es va unir per  reivindicar els drets d’aquest col·lectiu discriminats per raó de la seva identitat sexual i les formes d’entendre les relacions afectives entre persones.

L’Arc de Sant Martí, exemplifica la diversitat de colors igual que existeixen les múltiples formes d’entendre les relacions entre persones i amb un mateix, diferents del binomi d’home-dona.

Acceptar aquesta diversitat com a forma de normalitat, és un repte que tots tenim com a persones i com a societat.

Les infermeres i els infermers treballem per garantir una atenció sanitària de qualitat a totes les persones, independentment de la seva orientació sexual o de gènere. Fem un sistema de salut obert, inclusiu i igual per tothom.

Infermeres de Catalunya volem animar a tothom a expressar-se amb total llibertat i amb fermesa d’avant la defensa d’aquests drets propis o aliens, com a màxima representació del respecte, alhora que denuncieu qualsevol forma de vexació, atac o discriminació per motius d’identitat sexual, pels quals posem el nostre sindicat a la vostra disposició.

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't