agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Enviem una carta amb reivindicacions per millorar la situació dels professionals de la salut abans de convocar una vaga indefinida a la sanitat pública
Publicat el 23 d'octubre de 2020

Infermeres de Catalunya hem enviat una carta que inclou reivindicacions concretes de caràcter laboral, professional i social, que tenen la finalitat de millorar les condicions en les quals treballem actualment les infermeres i els professionals de la salut de Catalunya.

Aquesta carta exposa unes demandes perquè siguin ateses per part de l’administració abans de la convocatòria d’una VAGA GENERAL INDEFINIDA de totes i tots els professionals de la salut en l’àmbit de la sanitat pública de Catalunya.

Les infermeres i els professionals de la salut del sistema de salut de Catalunya estem esgotats. Durant la pandèmia, hem treballat i seguim treballant sota mínims, havent de tirar endavant un sistema ineficient que s’ha aprofitat de la bona voluntat i professionalitat de totes i tots els seus professionals. Infermeres, TCAEs, sanitaris, tècnics, psicòlegs, farmacèutics… totes ens hem acostumat a treballar sota una pressió assistencial inimaginable en altres països. Hem normalitzat la falta de personal a costa de la nostra salut i de renunciar als nostres drets com a treballadores i treballadors.

Les infermeres i els professionals de la salut de Catalunya ja ens hem cansat!

En una pandèmia, en la que molta de la responsabilitat de l’atenció a les persones recau sobre el nostre col·lectiu, sent un dels més exposats al virus i on la majoria de nosaltres hem hagut de renunciar a la nostra pròpia salut… aquests no ha estat suficient  perquè l’administració hagi tingut cap mena de reconeixement, més enllà de paraules buides i sense valor. Una pagueta de gratificació que ha deixat clar quins son els professionals que més importen a l’administració en estratificar la paga segons categoria professional.

Ja n’estem fartes! Ha arribat el moment de parar. De deixar clar que portem massa temps treballant en unes condicions pèssimes i sense haver obtingut cap mena de millora en els darrers anys.

Les demandes que reivindiquem tenen com a única finalitat, que les infermeres i els professionals de la salut de Catalunya puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals, econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar de forma òptima per prestar les cures i l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

Llegeix la carta aquí.

 

 

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!