Comença la campanya #estemfartes per dir alt i clar que els professionals ja no podem mes!
Publicat el 25 de gener de 2021

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, que agrupa diversos sindicats i de la que Infermeres de Catalunya forma part, ha començat avui les accions de reivindicació encaminades a donar a conèixer el malestar existent i creixent dels professionals de la salut de Catalunya.

Durant aquests anys hem patit retallades en el nostre sou, pèrdua de poder adquisitiu, major càrrega i pressió assistencial, nul reconeixement professional per part de l’administració, impossibilitat de desenvolupament ni avanç professional dins les nostres institucions, pèrdua de drets socials, impossibilitat de conciliació de la nostra vida personal amb la laboral… Les professionals de la salut estem esgotades i seguim tirant endavant un sistema ineficient que segueix aprofitant-se de la bona voluntat de totes les treballadores.

Avui iniciem la campanya #estemfartes on totes i tots els professionals de la salut estan cridats a reivindicar-se a través de les xarxes socials. Donant visibilitat i cridant agònicament que ja no podem més i que n’estem fartes, cada una i cada una des del seu lloc de treball.

Omplirem les xarxes socials amb les fotografies de totes les que estem aguantant un sistema ineficaç, mal gestionat, amb una manca estructural de professionals i de recursos, i el que ens maltracta sistemàticament amb contractes precaris i condicions laborals que cal canviar.

El cartell es pot descarregar a inf.cat/estemfartes

S’ha obert un canal de Telegram on la Mesa Sindical anirà anunciant les properes accions que es duran a terme. La subscripció és lliure i es pot fer a t.me/estemfartes

La Mesa Sindical de Sanitat de Catatalunya està formada pels sindicats: Infermeres de Catalunya, USOC, CATAC-CTS-IAC, Intersindical-CSC, CGT, PSI Lluitem i COS.

Et pot interessar

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CGT Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical i PSI Lluitem, hem convocat a tots i totes les treballadores de la sanitat de Catalunya a una VAGA SECTORIAL el...

Consulta els teus drets laborals durant les eleccions del 14F

Consulta els teus drets laborals durant les eleccions del 14F

Accedeix al Servei d'Atenció Integral per conèixer les respostes als dubtes més habituals sobre els teus drets laborals durant les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer. El SAI és un sistema obert per a tothom i et permet accedir a una base de...

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X