agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Concentració contra la signatura del III Acord ICS
Publicat el 21 de novembre de 2023
Getting your Trinity Audio player ready...

Aquest dimecres, 22 de novembre, es durà a terme la signatura del III Acord de l’ICS.

Després de dos anys de “negociació” els grans sindicats volen signar un acord que no reconeix a les infermeres com a professionals amb categoria A1, amb tot el que això suposa en reconeixement professional i econòmic!

A més d’incorporar la jornada de 12 hores en atenció hospitalària per cobrir els caps de setmana, seguir obligant a utilitzar el vehicle propi per dur a terme la nostra tasca a l’Atenció Primària, el manteniment del pervers sistema de DPO i molt més!

Per evidenciar el desconfort, malestar i la no conformitat amb aquest acord, et convoquem una concentració el pròxim dimecres, 22 de novembre a les 9:30 davant el Servei Català de la Salut (Travessera de les Corts, 131).

Aquesta és una concentració conjunta amb altres sindicats com CATAC-CTS i la CGT, els quals tampoc estan d’acord en aquest nou acord que l’ICS vol signar.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!