agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Concentració contra la signatura del III Acord ICS
Publicat el 21 de novembre de 2023
Getting your Trinity Audio player ready...

Aquest dimecres, 22 de novembre, es durà a terme la signatura del III Acord de l’ICS.

Després de dos anys de “negociació” els grans sindicats volen signar un acord que no reconeix a les infermeres com a professionals amb categoria A1, amb tot el que això suposa en reconeixement professional i econòmic!

A més d’incorporar la jornada de 12 hores en atenció hospitalària per cobrir els caps de setmana, seguir obligant a utilitzar el vehicle propi per dur a terme la nostra tasca a l’Atenció Primària, el manteniment del pervers sistema de DPO i molt més!

Per evidenciar el desconfort, malestar i la no conformitat amb aquest acord, et convoquem una concentració el pròxim dimecres, 22 de novembre a les 9:30 davant el Servei Català de la Salut (Travessera de les Corts, 131).

Aquesta és una concentració conjunta amb altres sindicats com CATAC-CTS i la CGT, els quals tampoc estan d’acord en aquest nou acord que l’ICS vol signar.

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!