Declaracions a Catalunya Ràdio: “És molt important saber-se posar bé l’EPI, però sobretot treure-se’l, perquè no hi hagi contagis”
Publicat el 22 de gener de 2021

Avui, la Presidenta del sindicat, Jessica Morillas, ha participat al programa "El matí" de Catalunya Ràdio on ha parlat sobre l'ús dels EPI per part de personal no sanitari, arran de l'anunci de la Generalitat de què proveirà d'EPI als membres de les meses electorals perquè els utilitzin en el torn de votació de les persones contagiades de COVID-19. Sense cap formació prèvia i tan sols amb un manual/fulletó sobre com posar-se'l i treure-se'l.

Entenem que l'ús de l'equip EPI per part de personal no entrenat és un risc, tant per als propis membres de les meses com per la resta d'usuaris que van a votar.

Les infermeres i els professionals de la salut ens formem i ens entrenem en la posada i retirada de l'EPI. No entenem com la Generalitat pretén que personal no entrenat faci un ús d'aquest material de forma segura.

Et pot interessar

8M, Feliç Dia de la Dona!

8M, Feliç Dia de la Dona!

Aquest 8 de març, Infermeres de Catalunya  tornem a sortir al carrer per defensar els drets de les dones i totes les  formes d’identitat sexual i de gènere.   Sortim per a exigir no ser discriminades mai més per motius sexistes, culturals...

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X