agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Declaracions a Catalunya Ràdio: “És molt important saber-se posar bé l’EPI, però sobretot treure-se’l, perquè no hi hagi contagis”
Publicat el 22 de gener de 2021

Avui, la Presidenta del sindicat, Jessica Morillas, ha participat al programa "El matí" de Catalunya Ràdio on ha parlat sobre l'ús dels EPI per part de personal no sanitari, arran de l'anunci de la Generalitat de què proveirà d'EPI als membres de les meses electorals perquè els utilitzin en el torn de votació de les persones contagiades de COVID-19. Sense cap formació prèvia i tan sols amb un manual/fulletó sobre com posar-se'l i treure-se'l.

Entenem que l'ús de l'equip EPI per part de personal no entrenat és un risc, tant per als propis membres de les meses com per la resta d'usuaris que van a votar.

Les infermeres i els professionals de la salut ens formem i ens entrenem en la posada i retirada de l'EPI. No entenem com la Generalitat pretén que personal no entrenat faci un ús d'aquest material de forma segura.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!