agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Denunciem coaccions i pressions a infermeres per part de càrrecs directius d’alguns centres de Barcelona
Publicat el 30 de juny de 2020

Infermeres i infermers de diferents hospitals de la demarcació de Barcelona i d’algun centre d’Atenció Primària han informat aquest sindicat que han rebut coaccions i pressions per part de supervisores, i altres membres de l’estructura orgànica de la institució, durant la seva jornada laboral.

Aquests fets han succeït quan les professionals han començat accions per autorganitzar-se i crear seccions sindicals al centre de treball o quan han lluït material corporatiu d’Infermeres de Catalunya públicament.

Considerem aquestes actituds una greu vulneració de la Llei Orgànica de Llibertat Sindical (LOLS) i per aquest motiu hem procedit a enviar requeriments certificats als gerents d’aquests centres per informar dels fets i demanar-los que siguin extremadament curosos amb la supervisió al respecte a la llibertat sindical i que informin les persones responsables de la seva organització a desistir d’aquestes actituds. En cas que aquestes continuessin, emprendrem accions legals contra els centres per vulneració del dret bàsic a la llibertat sindical de les infermeres i infermers que hi treballen.

També hem tingut coneixement que, en alguns dels casos, aquestes coaccions han estat fetes en connivència d’alguns sindicats. Fets que considerem especialment greus.

Sabem que la irrupció d’Infermeres de Catalunya ha suposat una sorpresa per alguns sindicats i algunes direccions, però volem deixar clar que hem vingut per quedar-nos i treballar, de forma lliure, independent i sense pressions de cap mena, pels drets laborals, socials i professionals de les infermeres i infermers de Catalunya i ningú podrà impedir que duguem a terme la nostra missió.

 

 

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!