agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Demanem la dimissió de la Consellera de Salut i la Secretària General de Salut per la seva gestió durant la pandèmia
Publicat el 27 de juliol de 2020

Infermeres de Catalunya enviem una carta al President de la Generalitat de Catalunya exposant el malestar per la gestió durant la pandèmia i demanem la dimissió de la Consellera de Salut i la Secretària General de Salut

Infermeres de Catalunya hem manifestat diverses vegades la nostra disconformitat amb la gestió realitzada per la Consellera de Salut, Hble. Sra. Alba Verges, i per la Secretària General de Salut, la Sra. Laura Pelay i Bargalló.

Diverses vegades, ens hem intentat comunicar directament amb la consellera per carta per fer palès la realitat en la qual ens trobàvem les infermeres i infermers de Catalunya i en cap moment hem rebut cap resposta per part de la conselleria. Tampoc s’han seguit les recomanacions i suggeriments sorgits de la realitat assistencial i d’aquells que veiem dia a dia els efectes d’aquesta pandèmia: el personal sanitari.

Creiem que les decisions preses per aquesta conselleria interfereixen en la qualitat de les cures i la bona atenció que la ciutadania es mereix per part de la sanitat publica d’aquest país. No podem permetre que es prenguin decisions que afecten tan directament a les persones des de despatxos i sense conèixer la realitat de la nostra sanitat.

Per això demanem la dimissió de la Consellera de Salut, la Sra. Alba Verges i de la Secretària General de Salut, la Sra. Laura Pelay.

Exigim que la Conselleria de Salut estigui dirigida per personal sanitari que conegui la realitat del nostre sistema de salut, i demanem que no es posi sostre de vidre a les infermeres i aquest càrrec pugui ser ocupat per una infermera, ja que tenim moltes infermeres perfectament formades i preparades per poder assumir les responsabilitats del càrrec.

 

Llegeix aquí la carta registrada dirigida al President de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!