agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Donacions per a les infermeres i els professionals d'Ucraïna

Infermeres de Catalunya iniciem una campanya solidària de donacions per col·laborar amb les infermeres i els professionals sanitaris d'Ucraïna a través del Consell Internacional d'Infermeres (ICN).

L'ICN està recollint donacions per donar suport a les infermeres a Ucraïna i als esforços humanitaris al país, assegurant que les donacions arribin -a través dels seus socis de confiança- tan aviat com es pugui.

Quan es produeix un desastre, sigui natural o provocat per l'home, les associacions nacionals d'infermeria o les infermeres individuals poden ajudar les seves col·legues a través del Fons Humanitari de l'ICN.

 

On destinarem els diners de les donacions?

L'import total de les donacions rebudes seran transferides al Fons Humanitari del Consell Internacional d'Infermeres (ICN) per a la seva campanya #Nursesforpeace.

 

Transparència

Per assegurar la total transparència de la campanya de donacions:

  • El nom de les persones que fan donatiu és públic.
  • En el moment de fer la donació, rebràs un certificat amb la donació realitzada.
  • En finalitzar la campanya, publicarem el registre de donacions i les quantitats aportades.
  • Publicarem l'ordre de transferència que es facin al Consell Internacional d'Infermeres amb el total de donacions rebut.

Fes una donació amb la quantitat que vulguis. Indica la quantitat que vols donar i indica les teves dades d'identificació (les donacions no poden ser anònimes).

Les donacions es fan a través de passarel·la electrònica segura (nosaltres mai tindrem accés al teu número de targeta de crèdit ni a cap informació bancària).

Aquesta és una donació única. Nosaltres no tornarem a cobrar-te res. Si vols fer una altra donació més endavant, hauràs de tornar aquí i introduir de nou les teves dades.

 

Qualsevol donació, per petita que sigui, marca la diferència.
Gràcies per la teva solidaritat!

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!