El CASAP ja té secció sindical d’Infermeres de Catalunya
Publicat el 9 de juny de 2020

Des d’avui, les infermeres i infermers de Castelldefels Agents de Salut d’Atenció Primària (CASAP) disposen de representació d’Infermeres de Catalunya als seus centres. El CASAP és una entitat pública participada per l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’Ajuntament de Castelldefels que gestiona dos dels tres centres d’Atenció Primària de la ciutat: l’EAP Can Bou i el CUAP Castelldefels.

L’entrada del sindicat és una oportunitat per gaudir d’una nova representació de les infermeres i la resta de professionals de la salut que hi treballen. Ara tenen a l’abast tots els serveis que oferim a totes les afiliades i delegades sindicals per tal de dur a terme una representació moderna, actual i fresca. Sense dependències de cap mena i amb total llibertat i independència.

Desitgem molts encerts a les delegades i delegats sindicals i a totes les infermeres i infermers del CASAP.

 

 

Et pot interessar

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

8M, Feliç Dia de la Dona!

8M, Feliç Dia de la Dona!

Aquest 8 de març, Infermeres de Catalunya  tornem a sortir al carrer per defensar els drets de les dones i totes les  formes d’identitat sexual i de gènere.   Sortim per a exigir no ser discriminades mai més per motius sexistes, culturals...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't