agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

El CASAP ja té secció sindical d’Infermeres de Catalunya
Publicat el 9 de juny de 2020

Des d’avui, les infermeres i infermers de Castelldefels Agents de Salut d’Atenció Primària (CASAP) disposen de representació d’Infermeres de Catalunya als seus centres. El CASAP és una entitat pública participada per l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’Ajuntament de Castelldefels que gestiona dos dels tres centres d’Atenció Primària de la ciutat: l’EAP Can Bou i el CUAP Castelldefels.

L’entrada del sindicat és una oportunitat per gaudir d’una nova representació de les infermeres i la resta de professionals de la salut que hi treballen. Ara tenen a l’abast tots els serveis que oferim a totes les afiliades i delegades sindicals per tal de dur a terme una representació moderna, actual i fresca. Sense dependències de cap mena i amb total llibertat i independència.

Desitgem molts encerts a les delegades i delegats sindicals i a totes les infermeres i infermers del CASAP.

 

 

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't