agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

El dia 15 de febrer les infermeres ens concentrem davant el Departament de Salut!
Publicat el 10 de febrer de 2023

El pròxim 15 de febrer a les 11:00, l’associació Enfermería Digna, que aplega més de 2000 infermeres i infermers, ha convocat una concentració davant el Departament de Salut a Barcelona.

Infermeres de Catalunya s’adhereix i participarà d’aquesta concentració ja que comparteix les reivindicacions que es fan des de l’associació.

Reivindiquem respecte per la nostra professió. Reivindiquem que, sent el col·lectiu més nombrós a la sanitat catalana, amb un rol propi, amb un cos de coneixement propi que requereix d’una alta formació continuada, seguim sense ser reconegudes ni professionalment, ni laboralment, ni econòmicament.

Algunes de les reivindicacions son: el reconeixement de la pertinença al nivell A1, reconeixement de les especialitats infermeres, cobrament de la carrera professional segons mèrits efectius independentment del tipus de contracte, equiparació salarial al d’altres comunitats, augment de les mesures de prevenció de riscos laborals i pagament del complement de perillositat, baixa maternal precoç per motius de seguretat laboral i d’estat de salut del progenitor, ajustar les ràtios segons les càrregues de treball, revisió del model GIDA, etc.

Durant la concentració farem una assemblea per poder debatre i intercanviar opinions entre les infermeres assistents. El 15 de febrer, ens veiem davant el Departament de Salut!

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!