agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

El nou sindicat es presenta a Catalunya
Publicat el 15 d'octubre de 2019

Avui, 15 d’octubre, el nou sindicat professional Unió d’Infermeres de Catalunya (UIdC), s’ha establert legalment i ha començat a treballar per les infermeres i infermers de Catalunya. Una organització que neix de la necessitat de vetllar pels drets laborals, socials i professionals del col·lectiu i lluitar per les seves millores en totes les institucions públiques i privades en qualsevol àmbit d’actuació infermera.

Infermeres de Catalunya te la seva seu a Barcelona, al carrer Pallars, 193. Un espai en el que totes les infermeres seran benvingudes per tal de rebre els serveis del sindicat.

La inauguració i presentació oficial d’Infermeres de Catalunya es durà a terme el dilluns, 21 d’octubre de 2019. Estigueu atents a les xarxes socials!

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't