El nou sindicat es presenta a Catalunya
Publicat el 15 d'octubre de 2019

Avui, 15 d’octubre, el nou sindicat professional Unió d’Infermeres de Catalunya (UIdC), s’ha establert legalment i ha començat a treballar per les infermeres i infermers de Catalunya. Una organització que neix de la necessitat de vetllar pels drets laborals, socials i professionals del col·lectiu i lluitar per les seves millores en totes les institucions públiques i privades en qualsevol àmbit d’actuació infermera.

Infermeres de Catalunya te la seva seu a Barcelona, al carrer Pallars, 193. Un espai en el que totes les infermeres seran benvingudes per tal de rebre els serveis del sindicat.

La inauguració i presentació oficial d’Infermeres de Catalunya es durà a terme el dilluns, 21 d’octubre de 2019. Estigueu atents a les xarxes socials!

Et pot interessar

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

La infermera Yolanda Lejardi, nova Directora Gerent de l’ICS

Només uns dies després del nomenament d’en Josep Maria Argimón com a nou Conseller de Salut, avui s’han conegut els noms de les persones que ocuparan llocs com la Gerència de l’Institut Català de la Salut, la Direcció del CatSalut o la Secretaria de Salut Pública. La...

8M, Feliç Dia de la Dona!

8M, Feliç Dia de la Dona!

Aquest 8 de març, Infermeres de Catalunya  tornem a sortir al carrer per defensar els drets de les dones i totes les  formes d’identitat sexual i de gènere.   Sortim per a exigir no ser discriminades mai més per motius sexistes, culturals...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't