agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals
Publicat el 22 de maig de 2023

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos retribuïts i no recuperables de les persones treballadores:

Horari de les votacions: 9:00 a 20:00

Hores de permís

Si l’horari de treball NO coincideix amb l’horari de votacióSense permís
Si l’horari de treball coincideix 2 hores o menys
amb l’horari de votació
Sense permís
Si l’horari de treball coincideix amb l’horari de votació
més de 2 hores i menys de 4 hores
2 hores de permís
Si l’horari de treball coincideix amb l’horari de
votació 4 o més hores
4 hores de permís
Treballadors i treballadores a temps parcialPermís proporcional a la jornada parcial que es realitzi el dia de la votació
Per exercir el vot per correu, per tenir el treball lluny del domicili i/o dificultats especials per anar a votarPermís fins a 4 hores
Per formar part de la mesa com a president/a, vocal o interventor/aFestiu el dia 28 de maig sencer i 5 hores de permís el dia 29. Si es treballa el torn de nit s’ha de demanar el canvi de la nit anterior per un altre torn.
Per fer d’apoderat/daFestiu el dia 28 de maig

En quines hores tindré el permís per anar a votar?

La determinació del moment d’utilització de les hores concedides per a la votació, que ha de coincidir amb l’horari de votació, és potestat de l’empresa.

IMPORTANT: Per gaudir d’aquests permisos caldrà aportar el justificant de votació a l’empresa. Aquest justificant s’ha de demanar a la mesa electoral en el moment de votar.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!