Els col·legis professionals faciliten la gestió de la vacunació a les infermeres de pràctica privada
Publicat el 23 de gener de 2021

Els quatre col·legis d’infermeres i infermers de Catalunya han habilitat un formulari on les infermeres que no treballen al sistema sanitari públic puguin apuntar-se per a poder-se vacunar de la COVID-19.

Aquesta és la resposta a les queixes de les infermeres i infermers que treballen en l’àmbit privat (totes aquelles professionals que no treballen en centres sanitaris sino que exerceixen de forma privada) al no saber com ho havíen de fer per poder-se vacunar.

Cada un dels col·legis professionals ha habilitat el seu propi formulari destinat a les infermeres de la seva província. Els col·legis indiquen que faran arribar els llistats al Departament de Salut per a que en faci la gestió.

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona

Et pot interessar

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CGT Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical i PSI Lluitem, hem convocat a tots i totes les treballadores de la sanitat de Catalunya a una VAGA SECTORIAL el...

Consulta els teus drets laborals durant les eleccions del 14F

Consulta els teus drets laborals durant les eleccions del 14F

Accedeix al Servei d'Atenció Integral per conèixer les respostes als dubtes més habituals sobre els teus drets laborals durant les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer. El SAI és un sistema obert per a tothom i et permet accedir a una base de...

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X