agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Els col·legis professionals faciliten la gestió de la vacunació a les infermeres de pràctica privada
Publicat el 23 de gener de 2021

Els quatre col·legis d’infermeres i infermers de Catalunya han habilitat un formulari on les infermeres que no treballen al sistema sanitari públic puguin apuntar-se per a poder-se vacunar de la COVID-19.

Aquesta és la resposta a les queixes de les infermeres i infermers que treballen en l’àmbit privat (totes aquelles professionals que no treballen en centres sanitaris sino que exerceixen de forma privada) al no saber com ho havíen de fer per poder-se vacunar.

Cada un dels col·legis professionals ha habilitat el seu propi formulari destinat a les infermeres de la seva província. Els col·legis indiquen que faran arribar els llistats al Departament de Salut per a que en faci la gestió.

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!