agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

En estudi la demanda plural contra el SEM per danys i perjudicis
Publicat el 10 de novembre de 2021

El Servei Jurídic del Sindicat Infermeres de Catalunya estudia actualment la possibilitat de presentar una demanda plural en reclamació de danys i perjudicis contra el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per la vulneració del dret fonamental a la vaga el passat dia 15/03/2021.

La Sentència 11/2021 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, de 19/04/2021, va declarar vulnerat el dret fonamental a la vaga de tot el personal del SEMSA afectat pels serveis mínims del 100% durant la jornada de vaga convocada per UIdC i d’altres sindicats convocants. En aquest sentit, en declarar l’existència d’una conducta empresarial vulneradora de drets fonamentals, el Servei Jurídic estudia interposar una reclamació judicial en favor de tot el personal afectat pels dits serveis mínims del 100% el dia 15/03/2021.

La reclamació es troba pendent de rebre la confirmació de la Sentència del Tribunal Suprem després que el SEM recorregués la seva condemna davant la Sala 4ª (Laboral).

Serien beneficiaris de la reclamació tot el personal que, havent tingut obligació de treballar el dia 15/03/2021, hagués format part dels serveis mínims (assistencial, CECOS, etc…) i que al moment futur d’interposar la reclamació es trobin afiliades al sindicat Infermeres de Catalunya.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!