agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Ens adherim a la convocatòria de protesta convocada pel sindicat SATSE davant el CatSalut
Publicat el 21 de gener de 2022

Infermeres de Catalunya s’adhereix a la convocatòria de protesta realitzada pel sindicat SATSE pel dia 25 de gener, a les 11 del matí, davant el Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159) amb motiu de la situació límit que les infermeres i infermers de Catalunya estem vivint.

Les infermeres estem esgotades. Durant la pandèmia, hem treballat i continuem treballant sota mínims, havent de tirar endavant d’un sistema ineficient que s’ha aprofitat de la bona voluntat i professionalitat de totes i tots.

Les infermeres ens hem hagut d’acostumar a treballar sota una pressió assistencial inimaginable en altres països. Hem normalitzat la falta de personal a costa de la nostra salut i de renunciar als nostres drets com a treballadores i treballadors.

Les infermeres ja ens hem cansat! Ja n’hi ha prou!

Una pandèmia, en la que molta de la responsabilitat de l’atenció a les persones recau sobre el nostre col·lectiu, sent un dels més exposats al virus i on la majoria de nosaltres hem hagut de renunciar a la nostra pròpia salut.

La situació actual no ha estat suficient perquè l’administració hagi tingut cap mena de reconeixement, hagi contemplat cap pla estratègic per revertir les condicions laborals de les infermeres en el seu dia a dia. Ens veiem obligades a doblar torns, cedir dies de vacances o no poder gaudir-les per poder donar resposta a les necessitats de la ciutadania, que d’una altra forma quedaria desatesa.

És gràcies a aquest compromís i implicació del nostre col·lectiu que el sistema no ha col·lapsat fins ara, però que està en risc imminent de fer-ho.

No tenim cap resposta institucional, ni cap esperança d’un futur diferent amb les estratègies del Govern, la Conselleria de Salut i les institucions que d’aquesta en depenen.

Ja n’estem fartes! Ha arribat el moment dir prou. De deixar clar que fa massa temps que treballem en unes condicions pèssimes i sense haver obtingut cap mena de millora en els darrers anys.

Reivindiquem que les infermeres puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals, econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar de forma òptima per prestar les cures i prestar l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

Convoquem a totes les infermeres i infermers de Catalunya a unir-se a la protesta del pròxim 25 de gener davant el Departament de Salut.

Infermeres de Catalunya inicia, de nou, contactes amb la resta de sindicats per treballar de forma conjunta per dur a terme mobilitzacions (i una possible vaga de la sanitat catalana) per aconseguir que l’administració doni resposta a les reivindicacions de les infermeres del nostre país.

Les infermeres i els infermers poden participar en el procés obert per a poder aportar les seves reivindicacions i votar si vol anar a la vaga. El procés està obert a https://decidim.infermeresdecatalunya.cat

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!