Ens adherim a la convocatòria per retre homenatge a les companyes que han mort durant la COVID-19
Publicat el 13 de maig de 2020

Infermeres de Catalunya ens adherim a la convocatòria feta pels col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya, per retre homenatge a les companyes i companys sanitaris que han perdut la seva vida treballant i cuidant de les persones durant aquesta pandèmia. A Catalunya són 9.933 els professionals sanitaris que han donat positiu en COVID-19 des que va començar la pandèmia.

L’homenatge es farà el proper dijous, 14 de maig a les 12:00, amb 2 minuts de silenci des del lloc de treball i sense concentracions, mantenint les mesures de seguretat.

 

 

Et pot interessar

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CGT Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical i PSI Lluitem, hem convocat a tots i totes les treballadores de la sanitat de Catalunya a una VAGA SECTORIAL el...

Consulta els teus drets laborals durant les eleccions del 14F

Consulta els teus drets laborals durant les eleccions del 14F

Accedeix al Servei d'Atenció Integral per conèixer les respostes als dubtes més habituals sobre els teus drets laborals durant les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer. El SAI és un sistema obert per a tothom i et permet accedir a una base de...

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X