Ens adherim a la convocatòria per retre homenatge a les companyes que han mort durant la COVID-19
Publicat el 13 de maig de 2020

Infermeres de Catalunya ens adherim a la convocatòria feta pels col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya, per retre homenatge a les companyes i companys sanitaris que han perdut la seva vida treballant i cuidant de les persones durant aquesta pandèmia. A Catalunya són 9.933 els professionals sanitaris que han donat positiu en COVID-19 des que va començar la pandèmia.

L’homenatge es farà el proper dijous, 14 de maig a les 12:00, amb 2 minuts de silenci des del lloc de treball i sense concentracions, mantenint les mesures de seguretat.

 

 

Et pot interessar

Publicació del llistat provisional de mèrits torn lliure DSI 2018

Publicació del llistat provisional de mèrits torn lliure DSI 2018

S'han publicat els llistats provisionals de mèrits per a les categories d'infermeria i infermeria especialista en obstetrícia i ginecologia. Els llistats es poden consultar a la web: http://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/tipusConvocatoria/TC2/ El termini per...

Denunciat el II Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat

Denunciat el II Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat

Avui, 30 de desembre, el sindicat signant del II Acord, CATAC-CTS IAC, ha denunciat l'Acord de la Mesa de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut. També ho va fer UGT fa uns...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't