Ens adherim a les mobilitzacions de Marea Blanca per una Atenció Primària universal i pública
Publicat el 28 de juny de 2021

El 30 de juny moviments socials i veïnals amb el suport de sindicats, col·lectius de professionals del sector i forces polítiques, es mobilitzaran arreu de Catalunya en defensa de l’atenció primària reclamant la reobertura dels CAPS i consultoris locals

Més de 100 entitats s’han adherit a la mobilització que tindrà lloc el proper dimecres, 30 d’abril, en defensa de l’atenció primària.

Col·lectius en defensa del dret a la salut i la sanitat pública, sindicats, forces polítiques, plataformes i moviments socials de tota mena, però per sobre tot el moviment veïnal, passant per les principals Federacions d’Associacions de Veïns i Veïnes fins a grups de població autoorganitzats per a l’esdeveniment, donen suport a una mobilització descentralitzada que tindrà lloc arreu de Catalunya amb més de 35 concentracions i mobilitzacions que es repartiran des de les 10.30 a Lleida fins a les 20 hores a Castellbisbal, tant a grans ciutats com Barcelona (amb accions a diferents barris de la ciutat), Tarragona, Girona, L’Hospitalet de Llobregat Sabadell, Terrassa, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, El Prat, Mataró, Esplugues, fins a localitats com Masquefa, Polinyà o Abrera.

La jornada tindrà el tret de sortida a la roda de premsa convocada pel mateix dimecres a les 9. 30 hores a Barcelona, als jardins del davant del Departament de Salut on ens acompanyaran representants dels diferents moviments socials i veïnals, forces polítiques i sindicals adherides que consistirà en la lectura del manifest.

Desitgem que la jornada sigui un èxit i el primer pas, tant d’una lluita transversal en defensa de l’atenció primària, com que ens permeti les complicitats necessàries per a desenvolupar la lluita de totes per la defensa del dret a la salut i un servei nacional de salut realment universal i públic.

Llegeix aquí el manifest en defensa de l’Atenció Primària

Et pot interessar

Publicació del llistat provisional de mèrits torn lliure DSI 2018

Publicació del llistat provisional de mèrits torn lliure DSI 2018

S'han publicat els llistats provisionals de mèrits per a les categories d'infermeria i infermeria especialista en obstetrícia i ginecologia. Els llistats es poden consultar a la web: http://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/tipusConvocatoria/TC2/ El termini per...

Denunciat el II Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat

Denunciat el II Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat

Avui, 30 de desembre, el sindicat signant del II Acord, CATAC-CTS IAC, ha denunciat l'Acord de la Mesa de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut. També ho va fer UGT fa uns...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't