agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Ens adherim al document de recomanacions generals relacionades amb les decisions ètiques a les unitats de cures intensives en l’actual situació de crisi
Publicat el 25 de març de 2020

Infermeres de Catalunya s’ha adherit al document de recomanacions generals relacionades amb les decisions ètiques difícils i l’adequació de la intensitat assistencial/ingrés en les unitats de cures intensives en situacions excepcionals de crisis.

Un document que pretén ser un punt de partida -un marc conceptual inicial de consens- per oferir a les persones, famílies i professionals una resposta a les difícils situacions que, en la situació actual de crisi sanitària, plantegen decisions ètiques difícils. Recomanacions, que sense dubte, haurien de servir de base per un document-guia elaborat per les autoritats per unificar els criteris d’actuació amb els professionals i garantir així els principis de l’ètica en l’atenció a les persones i l’adequació dels recursos a aquesta atenció.

Podeu descarregar el document de recomanacions aquí

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!