Ens reunim amb la nova gerent de l’ICS per fer-li saber les reivindicacions d’Infermeres de Catalunya
Publicat el 27 de juliol de 2021

Aquest matí, representants d’Infermeres de Catalunya, han mantingut una reunió amb Yolanda Lejardi, nova directora gerent de l’Institut Català de la Salut.

Yolanda Lejardi, substitueix a Josep Maria Argimón, que havia estat gerent fins al seu nomenament com a Conseller de Salut. A la reunió també ha estat present la Directora de Cures de l’ICS, Montserrat Artigas.

Per part d’Infermeres de Catalunya han estat presents Ester Rodríguez (Presidenta), Núria Guirado (Vicepresidenta i membre de la Sectorial d’Atenció Primària) i Dídac Fonfría (Secretari de Finances).

La reunió, que ha durat unes dues hores, ha permès presentar el sindicat i les principals demandes per a les infermeres i treballadores de l’ICS. Reclamacions que tenen com a única finalitat, que les infermeres i els
professionals sanitaris de l’ICS puguem desenvolupar la nostra feina amb les millors condicions laborals,
econòmiques, professionals i socials possibles, per poder treballar en unes condicions òptimes per
prestar les cures i l’assistència que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es mereixen.

Et pot interessar

Ens adherim a la campanya “Signa per la sanitat pública” que ha iniciat Metges de Catalunya per demanar mesures que millorin la situació del sistema de salut de Catalunya i la dels professionals que hi treballen.

Ens adherim a la campanya “Signa per la sanitat pública” que ha iniciat Metges de Catalunya per demanar mesures que millorin la situació del sistema de salut de Catalunya i la dels professionals que hi treballen.

El passat mes de juny, el sindicat Metges de Catalunya va iniciar una campanya per a la recollida de signatures entre la població catalana amb l’objectiu que la ciutadania s’impliqui en la reclamació de més finançament i personal per al sistema sanitari públic. Amb el...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't