agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Entreguem 36.000 signatures demanant millores professionals i econòmiques en aquests pressupostos 2024
Publicat el 10 de març de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

El passat dijous 7 de març, membres del Consell Executiu d’Infermeres de Catalunya vam fer entrega de les més de 36.000 signatures recollides en el marc de la vaga indefinida iniciada el mes de desembre. Amb aquesta acció hem interpel·lat a la ciutadania perquè ens faci costat en la reivindicació del reconeixement professional i la petició de millores econòmiques per a les infermeres i infermers de Catalunya.
 
Les infermeres i la ciutadania de Catalunya, usuàries de la sanitat pública, fem les següents peticions a les diputades i diputats del Parlament:

  1. Fer tots els tràmits necessaris, allà on calgui, per a la immediata reclassificació de les infermeres al grup professional A1, que és on per formació els correspon estar.
  2. Destinar la partida pressupostària a partir d’aquests pressupostos 2024 per tal que es pugui crear un complement específic que remuneri econòmicament a les infermeres amb la finalitat de reconèixer la seva classificació professional com a facultatives i posar fi al deute econòmic que aquest Govern té amb les infermeres des de fa més de 10 anys.
  3. Que es reconegui de forma efectiva les especialitats infermeres amb un reconeixement salarial adient que les equipari al nivell de facultatiu especialista i es garanteixi la creació de places específiques per cada una de les especialitats infermeres.

Ens vam reunir també amb membres de la comissió de salut per parlar dels pressupostos 2024 i com aquests han de tenir en compte a les infermeres.

Malgrat que de moment, s’hagin pactat uns pressupostos que perpetuen una sanitat mèdic i hospital centrista, confiem en que es posarà èmfasi en les necessitats reals del nostre sistema sanitari i de les nostres professionals.

Infermeres de Catalunya reivindiquem que invertir en serveis públics i de qualitat, passa per enfortir els serveis des de la base posant les persones amb les seves necessitats al centre i reconeixent, professionalment i econòmicament, les infermeres i els seus professionals.

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!