agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Es crea la Sectorial de Llevadores per treballar de forma coordinada per la millora laboral en tots els àmbits d’actuació professional
Publicat el 25 de març de 2023

En reunió del Comitè Executiu i tal com contemplen els estatuts de l’organització, el sindicat Infermeres de Catalunya crea una nova sectorial dirigida a treballar pels drets laborals, professionals i socials de les infermeres especialistes en Ginecologia i Obstetrícia. Aquesta sectorial se suma a les Sectorials d’Atenció Primària, Sectorial d’Hospitalària i Sectorial d’Emergències.

Després d’una reunió mantinguda amb el col·lectiu Llevadores pel canvi, membres del Comitè Executiu van poder tenir informació de primera mà de la situació en la qual es troben les llevadores a l’ICS i a alguns centres concertats, i de la quantitat de greuges que pateixen. Tots els fets que van exposar de forma detallada així com les reivindicacions que es reclamen laboralment, han justificat la creació d’una Sectorial. Aquesta es crea per donar resposta als problemes actuals i treballar-los de forma coordinada.

La Sectorial de Llevadores, com la resta de sectorials infermeres, treballarà de forma transversal els problemes que afecten les llevadores de tota la xarxa pública SISCAT (ICS i sanitat concertada) així com de la sanitat privada.

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't