agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Es publica la resolució definitiva de carrera professional de les sol·licituds presentades al desembre de 2020.
Publicat el 19 de novembre de 2021

Avui, 19 de novembre s’ha dictat resolució definitiva per part de la Direcció de Recursos Humans de l’ICS sobre la carrera professional corresponent a la convocatòria N1234O2021, sol·licituds presentades al desembre del 2020.

Segons el comunicat, els nous nivells assolits es començaran a cobrar en la nòmina de gener de 2022.

Informaran de la resolució de forma individual a cada treballadora a través de l’Oficina virtual del treballador – Oficina personal. Es pot presentar recurs davant la resolució a través del sistema de tràmits en línia de la Generalitat de Catalunya (petició genèrica).

Et pot interessar

Concentració contra la signatura del III Acord ICS

Concentració contra la signatura del III Acord ICS

Aquest dimecres, 22 de novembre, es durà a terme la signatura del III Acord de l'ICS. Després de dos anys de "negociació" els grans sindicats volen signar un acord que no reconeix a les infermeres com a professionals amb categoria A1, amb tot el que això suposa en...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!