Expliquem, en diverses entrevistes, la situació de les infermeres en plena cinquena onada
Publicat el 19 de juliol de 2021

La delegada Laia Marsal, infermera d’Atenció Primària al CAP Igualada Nord i membre del Comitè d’Empresa, explica la situació límit que vivim les infermeres durant aquesta cinquena onada.

Sanitaris sense descans efectiu per manca de vacances, una manca manifesta de professionals tant a l’atenció primària, com a l’atenció hospitalària i al Sistema d’Emergències Mèdiques, que s’accentuarà en els pròxims anys per les jubilacions i la fuita de professionals fora de Catalunya. Amb aquesta pandèmia ha quedat molt en relleu aquesta manca estructural de professionals. També es reclama equiparar les condicions laborals i econòmiques a la resta de comunitats autònomes.

RTVE L’informatiu 18/7/2021 (minut 7:00)

https://www.rtve.es/play/videos/linformatiu/18072021/6001108/

Article RTVE – Enfermeras: Pocas, cansadas y precarias: las enfermeras denuncian la sobrecarga de la sanidad “a costa de sus espaldas”

https://www.rtve.es/noticias/20210717/deficit-estructural-enfermeria-espana/2128422.shtml

Ràdio 4 – Informatius Edició cap de setmana (Minut 20)

https://www.rtve.es/play/audios/serveis-informatius-radio-4/18-07-21/6001111/

Et pot interessar

Ens adherim a la campanya “Signa per la sanitat pública” que ha iniciat Metges de Catalunya per demanar mesures que millorin la situació del sistema de salut de Catalunya i la dels professionals que hi treballen.

Ens adherim a la campanya “Signa per la sanitat pública” que ha iniciat Metges de Catalunya per demanar mesures que millorin la situació del sistema de salut de Catalunya i la dels professionals que hi treballen.

El passat mes de juny, el sindicat Metges de Catalunya va iniciar una campanya per a la recollida de signatures entre la població catalana amb l’objectiu que la ciutadania s’impliqui en la reclamació de més finançament i personal per al sistema sanitari públic. Amb el...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't