agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-smt2-live-help

Portal de Suport

m

Portal de Tràmits

agsdix-smt2-person-outline

Àrea d'Afiliada

Feliç Dia Internacional de les Infermeres. Molt camí fet. Molt camí per fer.
Publicat el 12 de maig de 2023

Avui 12 de maig volem felicitar totes les infermeres i infermers que dia a dia ho donen tot. Ho donen tot amb les persones que atenen. Ho donen tot amb les companyes i companys. Ho donen tot per tirar endavant un sistema de salut que no les tracta com es mereixen. Ho donen tot per a que l’equip de salut estigui unit i tots els professionals que hi formem part avancem units en drets laborals, professionals i socials.

Hem fet molt camí. Però encara queda molt camí per fer.

Avui celebrem el Dia Internacional de les Infermeres. Però tenim clar que aquest dia -i tots els dies-, les infermeres formem part d’un gran equip interdisciplinar de professionals a qui volem agrair també que dia a dia formin part de les nostres vides i formin part d’aquest equip amb qui lluitem per millorar el nostre sistema de salut.

Et pot interessar

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Eleccions 28 Maig: guia de permisos laborals

Segons l’ORDRE EMT/111/2023, de 9 de maig, per la qual s’estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors i treballadores en les eleccions locals i al Consell General d’Aran del dia 28 de maig de 2023, aquests són els permisos...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't