agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Feliç Dia Internacional de les Infermeres. Molt camí fet. Molt camí per fer.
Publicat el 12 de maig de 2023

Avui 12 de maig volem felicitar totes les infermeres i infermers que dia a dia ho donen tot. Ho donen tot amb les persones que atenen. Ho donen tot amb les companyes i companys. Ho donen tot per tirar endavant un sistema de salut que no les tracta com es mereixen. Ho donen tot per a que l’equip de salut estigui unit i tots els professionals que hi formem part avancem units en drets laborals, professionals i socials.

Hem fet molt camí. Però encara queda molt camí per fer.

Avui celebrem el Dia Internacional de les Infermeres. Però tenim clar que aquest dia -i tots els dies-, les infermeres formem part d’un gran equip interdisciplinar de professionals a qui volem agrair també que dia a dia formin part de les nostres vides i formin part d’aquest equip amb qui lluitem per millorar el nostre sistema de salut.

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!