agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

ICS anuncia ampliació de places per al procés d’estabilització
Publicat el 29 de setembre de 2023
Getting your Trinity Audio player ready...

L’ICS ha anunciat l’ampliació amb 4.967 places l’oferta pública en el procés d’estabilització, així com una nova oferta de places provinents de la taxa de reposició. També ha anunciat l’obertura de noves 513 places addicionals en el procés d’oposicions 2018 de la categoria d’infermeria.


Ampliació de l’oferta de places al procés d’estabilització

S’amplia la oferta pública prevista en la Fase 1 del procés d’estabilització amb 4.679 places més (1.831 per infermeria i 73 per infermeria especialista).

S’obrirà un nou període d’inscripció al procés per a persones que no s’hi hagin presentat i això provocarà canviar el calendari de les fases 2 i 3 que estava previst.

L’inici dels exàmens de la fase concurs oposició es posposa a principis del 2024 (a partir del 15 de gener) per donar temps a les noves persones que s’inscriguin al procés a realitzar la tramitació necessària.

La Fase 1, que inclourà les noves places, es resoldrà -com estava previst fins ara- mitjançant concurs de mèrits.


Oferta de noves places provinents de la taxa de reposició 2023

A més, s’aproven 1.532 places més (412 per infermeria) provinents de la taxa de reposició del 2023 i es resoldran, en la seva majoria, en la Fase 3 de concurs-oposició.


Noves places al procés d’oposicions 2018

Es preveu la publicació d’una nova resolució de l’ICS on hi haurà una oferta de 513 places de treball provisionals que seran ocupats per les infermeres que es van presentar a les oposicions però que no van obtenir plaça. Per ordre, aquestes persones obtindran un nomenament d’estatutari fix amb destinació temporal.

Aquestes persones s’hauran de presentar al procés de mobilitat per poder consolidar el lloc de treball al seu destí definitiu.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!