agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya condemnem els atacs a la franja de Gaza i reclamem respecte per les institucions humanitàries, equipaments de salut i els drets humans de tota la població de Gaza
Publicat el 31 d'octubre de 2023
Getting your Trinity Audio player ready...

Infermeres de Catalunya som un sindicat apolític, sense lligams amb cap partit polític ni deutes amb ningú. Ens financem únicament amb les aportacions de les nostres afiliades.

El nostre sindicat es defineix com multicultural i feminista. Està format per un conjunt de persones amb creences, religions, orientacions sexuals i identitats de gènere variades.

Al nostre sindicat ens regim per uns estatuts, on es detalla com un dels nostres objectius:

«Defensar i promoure la justícia social, la igualtat, l’equitat, els drets humans i el dret a l’atenció a la salut universal i segura per a tothom

L’ONU va informar dilluns al matí dels bombardejos d’Israel als entorns de tres hospitals de Gaza; l’hospital Indonesi —a la zona nord del territori palestí— i als centres de Shifa i Al Quds, ambdós a la capital gazatí.

Els 10 hospitals encara operatius a la ciutat de Gaza i al Nord han rebut ordres d’evacuació en els darrers dies, cal tenir en compte que aquests hospitals refugien unes 117000 persones víctimes d’aquesta guerra, sense comptar els milers de pacients tractats als hospitals.

L’OMS fa palès la necessitat de suspendre aquestes ordres d’evacuació, ja que, en la seva opinió, «és impossible evacuar als pacients sense posar en risc la seva vida

Tuit del Director General de l’OMS

En virtut dels nostres objectius fundacionals, Infermeres de Catalunya condemnem aquests atacs, i reclamem a l’estat d’Israel un armistici que permeti l’entrada de material humanitari i aliments suficients per a la supervivència del poble palestí, així com el respecte per les institucions humanitàries, equipaments de salut i els drets humans de tota la població de Gaza.

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!