agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya convoquem noves mobilitzacions per als dies 8, 9 i 13 de gener, en plena vaga indefinida d’infermeres del sistema públic de salut de Catalunya
Publicat el 3 de gener de 2024
Getting your Trinity Audio player ready...

Les infermeres i els infermers del sistema públic de salut de Catalunya estem en vaga indefinida des del 12 de desembre de 2023.

Després de diverses reunions on no s’ha arribat a cap acord tangible per part dels representants del Departament de Salut i amb una situació crítica i de tensió del nostre sistema de salut, on les infermeres hem estat treballant durant totes les festes de Nadal, creiem necessari tornar a mobilitzar-nos i interpel·lar a la ciutadania en aquesta lluita.

El conseller ha decidit que no vol seure amb els convocants de la vaga i que, per fer-ho, primer hauríem d’acceptar el seu xantatge de desconvocar-la abans. Una actitud poc democràtica i poc dialogant on el Sr. Manel Balcells fa un pols de força i tossudesa a les infermeres que dia rere dia sostenim un sistema de salut deficitari i en fallida.

Infermeres de Catalunya el fem responsable a ell i també al president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, com a màxim responsable de les decisions dels seus consellers així com dels drets laborals i el benestar dels professionals que treballem a les institucions públiques d’aquest país.

Segons les mateixes paraules del Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, el nostre govern vol unes professionals «abnegades», vol que continuem sacrificant-nos. Sembla que no ho
hàgim fet prou i encara ens volen més humiliades i menyspreades.

Continuarem amb força i mantindrem les mesures de pressió fent d’infermeres i no de secretàries de ningú. Les infermeres seguirem sense doblar torns i seguirem mobilitzant-nos perquè la ciutadania sàpiga que ja no podem més.

Pots consultar les pròximes accions i mobilitzacions a la web de la vaga:

https://www.infermeresdiemprou.cat

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!