agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya demanda el CASAP per incompliment de conveni
Publicat el 22 de desembre de 2019

El departament jurídic d’Infermeres de Catalunya està gestionant la demanda interposada pels professionals del CASAP (Castelldefels Agents de Salut Atenció Primària) per incompliment de conveni al retirar, de forma unilateral, el complement de dispersió de la nòmina dels treballadors. 

El consorci gestiona els centres CAP Can Bou i el CUAP Castelldefels (ambdós centres a Castelldefels). 

El passat mes de juny, la Gerència del CASAP va decidir retirar el complement de 100€ mensuals en concepte de dispersió geogràfica de la nòmina dels treballadors, a l’entendre que al tenir dos cotxes d’empresa ja no havia d’abonar aquest complement. Decisió emmarcada en les mesures adoptades per la gerència per contenir el dèficit pressupostari. 

El Comitè d’Empresa del CASAP va advertir en diverses ocasions que la retirada del complement de forma unilateral no era correcte i demanava reunir-se per pactar les possibles opcions. La gerència no va voler parlar amb la representació social i va retirar el complement.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!