Infermeres de Catalunya demanda el CASAP per incompliment de conveni
Publicat el 22 de desembre de 2019

El departament jurídic d’Infermeres de Catalunya està gestionant la demanda interposada pels professionals del CASAP (Castelldefels Agents de Salut Atenció Primària) per incompliment de conveni al retirar, de forma unilateral, el complement de dispersió de la nòmina dels treballadors. 

El consorci gestiona els centres CAP Can Bou i el CUAP Castelldefels (ambdós centres a Castelldefels). 

El passat mes de juny, la Gerència del CASAP va decidir retirar el complement de 100€ mensuals en concepte de dispersió geogràfica de la nòmina dels treballadors, a l’entendre que al tenir dos cotxes d’empresa ja no havia d’abonar aquest complement. Decisió emmarcada en les mesures adoptades per la gerència per contenir el dèficit pressupostari. 

El Comitè d’Empresa del CASAP va advertir en diverses ocasions que la retirada del complement de forma unilateral no era correcte i demanava reunir-se per pactar les possibles opcions. La gerència no va voler parlar amb la representació social i va retirar el complement.

Et pot interessar

8M, Feliç Dia de la Dona!

8M, Feliç Dia de la Dona!

Aquest 8 de març, Infermeres de Catalunya  tornem a sortir al carrer per defensar els drets de les dones i totes les  formes d’identitat sexual i de gènere.   Sortim per a exigir no ser discriminades mai més per motius sexistes, culturals...

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

Resol els dubtes sobre la vaga general de salut i serveis assistencials

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CGT Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical i PSI Lluitem, hem convocat a tots i totes les treballadores de la sanitat de Catalunya a una VAGA SECTORIAL el...

Afiliar-se  o  Associar-se?
Si ets infermera, et pots afiliar. Si tens un altre perfil professional de salut, et pots associar al sindicat. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
TCAI, TES, fisioterapeutes, metges, tècnics sanitaris de grau mig i superior.
X
X