agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya donem suport als indults als presos polítics
Publicat el 23 de juny de 2021

Infermeres de Catalunya donem suport als indults que el govern espanyol va concedir ahir als nou presoners polítics tancats a les presons de Lledoners, Wad-Ras i el Puig de les Basses, tot i no ser l’amnistia que s’hauria d’haver aplicat a tots els empresonats i represaliats pel referèndum de l’ú d’octubre.

L’amnistia és l’única via que reconeixeria l’existència del conflicte polític i la injustícia col·lectiva que suposa la repressió del moviment independentista des de la consulta del 4N de 2014 fins a l’actualitat.

Tot i que aquest és un primer pas cap al diàleg i la negociació política d’un conflicte que va començar amb la sentència de l’Estatut d’Autonomia, cal recordar que actualment hi ha més de 3000 dones i homes represaliats per haver exercit i ajudat a exercir el dret fonamental a la llibertat de reunió i d’expressió de la ciutadania. Així com el dret de tots els pobles a decidir el seu futur, al dret a l’autodeterminació.

Creiem fermament, tal com determinen els estatuts de la nostra organització, en la lluita per l’avanç d’una societat lliure i més justa i en la resolució dels conflictes laborals, socials, econòmics i polítics. I reconeixem com a millor opció per aconseguir aquests objectius, la defensa del dret a l’autodeterminació com a via per solucionar democràticament els conflictes que afecten el conjunt de la ciutadania i com a únic garant de la plena sobirania de les ciutadanes i ciutadans de Catalunya.

Et pot interessar

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

Porta oberta a la fixesa del personal laboral de l’Administració?

La sempre controvertida figura de l’indefinit no fix a l’administració no representa una solució vàlida a la temporalitat abusiva al sector públic, sent la fixesa dels llocs de treball una opció més adequada. Breu anàlisi de la recent sentència del Tribunal de...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!