agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya engega un procés participatiu perquè els professionals de la salut de Catalunya aportin propostes per millorar la seguretat davant del contagi per COVID-19 en els seus llocs de treball
Publicat el 29 de març de 2020

En la situació que estem vivint actualment, són moltes les infermeres i altres professionals sanitaris que han contactat amb el nostre sindicat preocupats, sobretot, per la seva seguretat en el seu lloc de treball i, conseqüentment, la seguretat de les seves famílies i les persones que atenen.

Però també han contactat amb nosaltres per a proposar algunes accions de millora en els seus respectius llocs de treball. Aquest fet ens ha fet reaccionar i pensar una forma de canalitzar totes aquestes idees de millora i el coneixement que tenen les infermeres i els professionals sanitaris, cada un des de les particularitats dels seus llocs de treball.

Per aquest motiu, hem decidit crear un procés participatiu on-line específic dins la nostra plataforma Decidim perquè les infermeres i la resta de professionals sanitaris puguin participar i aportar les seves idees i propostes per millorar en la seguretat laboral.

L’accés al procés es fa a través de la pàgina web: decidim.infermeresdecatalunya.cat

La plataforma permet fer aportacions des de mòbils, tauletes o qualsevol ordinador i que aquestes siguin comentades i votades per altres professionals sanitaris. D’aquesta manera s’obre un procés de debat de les propostes que enriquiran, encara més, i permetrà que es desenvolupin de forma conjunta entre els professionals.

Posteriorment, es farà una anàlisi de les propostes entre totes les entitats participants i s’elaborarà un document que s’enviarà al Departament de Salut per tal que les puguin avaluar.

El procés comença el diumenge 29 de març i finalitzarà el proper 10 d’abril.

 

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!