Infermeres de Catalunya engega un procés participatiu perquè els professionals de la salut de Catalunya aportin propostes per millorar la seguretat davant del contagi per COVID-19 en els seus llocs de treball
Publicat el 29 de març de 2020

En la situació que estem vivint actualment, són moltes les infermeres i altres professionals sanitaris que han contactat amb el nostre sindicat preocupats, sobretot, per la seva seguretat en el seu lloc de treball i, conseqüentment, la seguretat de les seves famílies i les persones que atenen.

Però també han contactat amb nosaltres per a proposar algunes accions de millora en els seus respectius llocs de treball. Aquest fet ens ha fet reaccionar i pensar una forma de canalitzar totes aquestes idees de millora i el coneixement que tenen les infermeres i els professionals sanitaris, cada un des de les particularitats dels seus llocs de treball.

Per aquest motiu, hem decidit crear un procés participatiu on-line específic dins la nostra plataforma Decidim perquè les infermeres i la resta de professionals sanitaris puguin participar i aportar les seves idees i propostes per millorar en la seguretat laboral.

L’accés al procés es fa a través de la pàgina web: decidim.infermeresdecatalunya.cat

La plataforma permet fer aportacions des de mòbils, tauletes o qualsevol ordinador i que aquestes siguin comentades i votades per altres professionals sanitaris. D’aquesta manera s’obre un procés de debat de les propostes que enriquiran, encara més, i permetrà que es desenvolupin de forma conjunta entre els professionals.

Posteriorment, es farà una anàlisi de les propostes entre totes les entitats participants i s’elaborarà un document que s’enviarà al Departament de Salut per tal que les puguin avaluar.

El procés comença el diumenge 29 de març i finalitzarà el proper 10 d’abril.

 

Et pot interessar

Com han viscut les infermeres la campanya de vacunació de la COVID-19?

Com han viscut les infermeres la campanya de vacunació de la COVID-19?

El personal d'infermeria ha fet 250.000 hores extra per la campanya de vacunació. L'ICS hi ha invertit 5 milions d'euros en pagar-les.  Hi ha infermeres que han participat en els punts massius de vacunació que encara no han cobrat alguns dels mesos. Per exemple, hi ha...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't